Anmeldelser / Tv-anmeldelse

1 - 12 ud af 186
Tv-anmeldelse
23. okt. 2019 | 11:39

Øen – en ny be­gyn­del­se

Originaler er der ikke mange af i DR’s konkurrenceløse udgave af Robinson Ekspeditionen, der byder på en forstokket alfahan, feminisme og otte timers tidsfordriv.

Tv-anmeldelse
20. maj 2020 | 14:39

Sa­ta­n­kul­ten på Anholt & Den danske satankult

Duellen mellem to film om afdækningen af satanisme i Anholts ørken ender uafgjort. Ekkos anmelder anbefaler en aftens dobbeltprogram i den okkulte mystiks tegn.

Tv-anmeldelse
09. jan. 2015 | 16:55

Kampen om det tunge vand

Norske NRK hæver barren for ”Nordic Noir” med Kampen om det tunge vand, som er et storslået drama i verdensklasse og kun kan komme for langsomt på danske tv-skærme.

Tv-anmeldelse
29. okt. 2018 | 09:47

Gina Jaqueline – midt i en drøm

Dokumentarfilmen om sugardateren Gina Jaqueline mangler den betagende ærlighed, som den populære DR3-serie havde til overflod.

Tv-anmeldelse
23. okt. 2017 | 22:57

Den klassiske musikquiz

Skægge quiz-elementer og den klassiske musiks dekadente univers forenes eminent, når nørder og en syleskarp satiriker gætter løs med imponerende præcision.

Tv-anmeldelse
10. mar. 2014 | 20:28

True Detective – sæson 1

True Detective er en af de mest originale, mystiske og dragende krimi-serier siden Twin Peaks.

Tv-anmeldelse
04. juli 2014 | 19:52

Penny Dreadful – første sæson

Eva Green, Timothy Dalton og Josh Hartnett kæmper mod alverdens overnaturlige væsener i en ny serie, der alt for ofte forklarer det mystiske ihjel.

Tv-anmeldelse
19. mar. 2015 | 09:37

Bloodline

Familiehemmelighederne serveres ikke på et sølvfad i Netflix-serien. De siver op gennem gulvbrædderne med velspillet uforudsigelighed.

Tv-anmeldelse
08. okt. 2015 | 21:28

Fargo – sæson 2

Det kolde snelandskab byder på nye farverige karakterer i en fremragende start på anden sæson af krimiserien, der rammer den Coen’ske blanding af bloddryppende drama og sort humor.

Tv-anmeldelse
04. nov. 2015 | 14:04

Master of None

I en af de bedste Netflix-serier til dato får Aziz Ansari inspirationskilderne til at gå op i en højere enhed, der er lige så original som morsom og kompleks.

Tv-anmeldelse
01. dec. 2015 | 01:34

Broen III

Broen III har i to måneder holdt seerne for nar med falsk spænding, et forvrøvlet krimiplot og et lige så rodet privatplot.

Tv-anmeldelse
05. dec. 2016 | 13:39

Prin­ses­ser fra blokken

Dokumentarserie giver et sjældent indblik i livet på Vestegnen set fra pigernes eget perspektiv. De skal ikke ynkes, men deres liv maner til eftertanke.

© Filmmagasinet Ekko