Anmeldelser / Tv-anmeldelse

61 - 72 ud af 186
Tv-anmeldelse
04. juni 2015 | 18:01

Ditte & Louise

Ærlig komik fra makkerparret Ditte Hansen og Louise Mieritz er herligt bramfri, som den slipper barmen løs og løfter sløret for nogle af kvindelivets inderste tanker.

Tv-anmeldelse
05. juni 2015 | 23:59

Sense8

Wachowski-søskendeparret ser endelig ud til at være tilbage i storform med ny Netflix-serie. De mystificerer frem for at moralisere i yderst lovende start.

Tv-anmeldelse
22. juli 2015 | 09:43

Wet Hot American Summer: First Day of Camp

Bradley Cooper, Amy Poehler og Co. er efter fjorten år tilbage i sommerlejren Camp Firewood i en charmerende og veloplagt serie-prequel til kultfilmen Wet Hot American Summer.

Tv-anmeldelse
30. aug. 2015 | 12:55

Narcos

Ny serie om Pablo Escobar giver en detaljerig indføring i narkokongens eskapader og kokainens skæbnesvangre indtog i Sydamerika.

Tv-anmeldelse
20. sep. 2015 | 19:17

Norskov

Befriende langt væk fra hovedstadens velbjergede middelklasse leverer TV 2 med overbevisende skuespillere sin til dato bedste danske tv-dramatik.

Tv-anmeldelse
05. okt. 2015 | 20:55

Homeland – sæson 5

Efter fire sæsoner har de fleste serier slået sig til ro, men spionserien Homeland kaster sig modigt i kødet på verdens storpolitiske problemstillinger.

Tv-anmeldelse
01. nov. 2015 | 16:21

Ash vs Evil Dead

Genoplivningen af horrorklassikeren Evil Dead som tv-serie er en energibombe af morskab med Bruce Campbell, der på trods af sin alder er i topform med boomstick og motorsav.

Tv-anmeldelse
10. nov. 2015 | 02:11

Flesh and Bone

Ballet-miniserie vil være dyb som Black Swan og kinky som Showgirls, men den er bare lidt for smart.

Tv-anmeldelse
17. nov. 2015 | 07:26

The Bastard Ex­e­cu­tion­er

Blodig ridderserie med historisk afsæt ligner en fattigmandsudgave af Game of Thrones, der chokerer alene for effektens skyld.

Tv-anmeldelse
19. nov. 2015 | 15:57

Jessica Jones

Der er ikke vilde kampscener, men til gengæld stærkt psykologisk drama i den nye superhelteserie fra Marvel og Netflix.

Tv-anmeldelse
05. dec. 2015 | 20:02

Ju­leøn­sket

TV 2’s julekalender er sympatisk, spændende og flot lavet. Desværre lever hovedrollen ikke op til resten af serien.

Tv-anmeldelse
01. jan. 2016 | 21:00

Bedrag – sæson 1, afsnit 1 og 2

Per Fly holder mange bolde i luften, men man føler sig i de bedste hænder i DR’s dramaserie om økonomisk kriminalitet. Thomas Bo Larsen har sin stærkeste rolle i lang tid.

© Filmmagasinet Ekko