Anmeldelser / Tv-anmeldelse

61 - 72 ud af 178
Tv-anmeldelse
14. juli 2019 | 19:06

For­svin­dings­num­me­ret & Kap­ta­j­nens skygge

I ånden fra Jørgen Leths cykelfilmklassikere har Daniel Dencik skabt to poetiske film om Matti Breschel og Christopher Juul-Jensen, der vises på hviledagene i årets Tour de France.

Tv-anmeldelse
08. sep. 2012 | 12:00

The Newsroom

Tv-serie-mesteren Aaron Sorkin rammer totalt forbi med sin medieskritik i The Newsroom.

Tv-anmeldelse
23. nov. 2012 | 08:00

Tyveriet af Afrika

Der er indignation fra væg til væg, når Christoffer Guldbrandsen køligt fremlægger en hårrejsende, forudsigelig trist og aktuel historie om vestlig udbytning af Afrika.

Tv-anmeldelse
09. apr. 2013 | 09:53

Hannibal

Mads Mikkelsen viser for lidt tænder som den sultne Dr. Lecter i tv-serien Hannibal, hvis spændende katten-efter-musen-leg overskygges af bestialske banaliteter.

Tv-anmeldelse
08. sep. 2013 | 23:35

Dren­ge­lej­ren

Dansk mobbedokumentar er fintfølende og afslørende i sin skildring af de følelser, som social isolation fremkalder hos de hyperfølsomme små mennesker.

Tv-anmeldelse
01. jan. 2014 | 21:00

Ar­vin­ger­ne

DR’s nye søndagsserie Arvingerne tager favntag med den moderne familie – og gør det med dialog og skuespil, der hører til det bedste, dansk tv-drama har leveret.

Tv-anmeldelse
24. feb. 2014 | 17:01

House of Cards – sæson 2

Sæson to af Netflix-serien House of Cards er en potent og veldrejet politisk thriller, der løftes af Kevin Spacey og Robin Wrights skuespil, men den lever ikke op til hypen.

Tv-anmeldelse
28. mar. 2014 | 09:58

Believe

En ugidelig, øretæveindbydende hovedperson og et papirtyndt plot gør Alfonso Cuaróns tv-serie Believe om en pige med telekinetiske kræfter til årets store serie-skuffelse.

Tv-anmeldelse
04. apr. 2014 | 13:52

Silicon Valley

Bag Silicon Valleys fernis af platheder gemmer sig en velskrevet og sjov komedieserie om it-nørder og -røvhuller.

Tv-anmeldelse
05. apr. 2014 | 19:11

Game of Thrones sæson 4

Nye ansigter fastholder interessen i fjerde sæson, hvor en sexglad prins nok skal sætte fornøjeligt rav i den. Men hvem skal man holde med i kampen om tronen?

Tv-anmeldelse
15. apr. 2014 | 20:07

Fargo

Første afsnit af Fargo giver løfter om en serie lige så morbid, mørk og uimodståelig som Coen-brødrenes mesterlige forlæg.

Tv-anmeldelse
28. apr. 2014 | 16:17

Heartless

Heartless låner ublu fra tidens hotte overnaturlige tv-serier som Hemlock Grove, men giver samtidig sit eget bud på nye monstre. Det er banalt, underholdende og stærkt vellykket.

© Filmmagasinet Ekko