Anmeldelser / Tv-anmeldelse

61 - 72 ud af 193
Tv-anmeldelse
08. maj 2015 | 16:51

Grace and Frankie

Jane Fonda og Lily Tomlin forenes som aparte slyngveninder, hvis mænd gifter sig med hinanden. Hyggelig Netflix-komedieserie lider af desperat angst for ikke at fremkalde grin.

Tv-anmeldelse
04. juni 2015 | 18:01

Ditte & Louise

Ærlig komik fra makkerparret Ditte Hansen og Louise Mieritz er herligt bramfri, som den slipper barmen løs og løfter sløret for nogle af kvindelivets inderste tanker.

Tv-anmeldelse
05. juni 2015 | 23:59

Sense8

Wachowski-søskendeparret ser endelig ud til at være tilbage i storform med ny Netflix-serie. De mystificerer frem for at moralisere i yderst lovende start.

Tv-anmeldelse
11. juni 2015 | 17:06

Orange Is the New Black – sæson 3

Orange er ikke længere det nye sort, men Netflix’ flagskib om et pikant kvindefængsel sejler lydefrit videre med regnbuefarvede bannere.

Tv-anmeldelse
22. aug. 2015 | 12:49

Show Me a Hero

Manden bag The Wire har kastet sig over endnu en kriseramt by og skabt et stemningsmættet tidsbillede. Men titlens helt dukker aldrig op.

Tv-anmeldelse
27. sep. 2015 | 20:50

Broen III: afsnit 1-2

Tredje sæson lægger desperat vildspor ud til endnu en omgang Broen, men der er for lidt til at holde liv i serien, der burde være stoppet, mens legen var god.

Tv-anmeldelse
02. okt. 2015 | 09:31

The Leftovers – sæson 2

Fatalismen blødes op af humoristiske toner i anden sæson af mysteriedramaet, der udvider universet og stadig er en fascinerende oplevelse.

Tv-anmeldelse
01. nov. 2015 | 16:21

Ash vs Evil Dead

Genoplivningen af horrorklassikeren Evil Dead som tv-serie er en energibombe af morskab med Bruce Campbell, der på trods af sin alder er i topform med boomstick og motorsav.

Tv-anmeldelse
28. nov. 2015 | 01:00

Ver­sailles

Frankrigs dyreste tv-serie nogensinde har en fascinerende hovedperson i Solkongen og kunne godt have brugt noget af hans barokke vanvid.

Tv-anmeldelse
10. jan. 2016 | 22:15

Sherlock – den af­sky­e­li­ge brud

Sherlocks juleafsnit er et velkomment mellemspil, mens vi venter på nye afsnit af den originale Sherlock Holmes-modernisering, der fiffigt og begavet leger med vores forventninger.

Tv-anmeldelse
18. jan. 2016 | 00:46

Billions

Serie om det hektiske finansliv på Wall Street slår gnister, når Paul Giamatti og Damian Lewis står over for hinanden, men det gør de alt for sjældent i første to afsnit.

Tv-anmeldelse
04. feb. 2016 | 16:57

Animals

Sorthumoristisk animationskomedie giver morsom stemme til New Yorks sexfikserede og eksistensplagede dyr.

© Filmmagasinet Ekko