Anmeldelser / Tv-anmeldelse

61 - 72 ud af 176
Tv-anmeldelse
20. sep. 2015 | 19:17

Norskov

Befriende langt væk fra hovedstadens velbjergede middelklasse leverer TV 2 med overbevisende skuespillere sin til dato bedste danske tv-dramatik.

Tv-anmeldelse
27. sep. 2015 | 20:50

Broen III: afsnit 1-2

Tredje sæson lægger desperat vildspor ud til endnu en omgang Broen, men der er for lidt til at holde liv i serien, der burde være stoppet, mens legen var god.

Tv-anmeldelse
05. okt. 2015 | 20:55

Homeland – sæson 5

Efter fire sæsoner har de fleste serier slået sig til ro, men spionserien Homeland kaster sig modigt i kødet på verdens storpolitiske problemstillinger.

Tv-anmeldelse
13. okt. 2015 | 15:10

The Knick – sæson 2

Lægekunsten i det tidlige 1900-tal er stadigvæk fascinerende beskidt, men anden sæson af The Knick mangler et tematisk fokuspunkt for de smukke billeder.

Tv-anmeldelse
01. nov. 2015 | 16:21

Ash vs Evil Dead

Genoplivningen af horrorklassikeren Evil Dead som tv-serie er en energibombe af morskab med Bruce Campbell, der på trods af sin alder er i topform med boomstick og motorsav.

Tv-anmeldelse
04. nov. 2015 | 14:04

Master of None

I en af de bedste Netflix-serier til dato får Aziz Ansari inspirationskilderne til at gå op i en højere enhed, der er lige så original som morsom og kompleks.

Tv-anmeldelse
15. nov. 2015 | 01:51

The Last Panthers

Engelsk-fransk spændingsserie starter lidt for glat, men andet afsnit har en social kant, der giver håb om en stærk Europa-histore.

Tv-anmeldelse
17. nov. 2015 | 07:26

The Bastard Ex­e­cu­tion­er

Blodig ridderserie med historisk afsæt ligner en fattigmandsudgave af Game of Thrones, der chokerer alene for effektens skyld.

Tv-anmeldelse
16. feb. 2016 | 09:49

Better Call Saul – sæson 2

Spin-off-seriens udfordring er at løsrive sig fra sin geniale forgænger, Breaking Bad, men dens styrke er sidehistorierne med det skæve persongalleri.

Tv-anmeldelse
15. feb. 2016 | 14:48

Mad Dogs

Fjollet humor går hånd i hånd med blodigt alvor i Mad Dogs, der følger en gruppe midaldrende venner på katastrofalt afveje i den mellemamerikanske jungle.

Tv-anmeldelse
21. feb. 2016 | 14:26

Love – sæson 1

Judd Apatows nye komediesatsning på Netflix er et elskværdigt bekendtskab, der smukt smyger sig uden om fjogede indie-skabeloner.

Tv-anmeldelse
21. feb. 2016 | 18:50

To­geth­er­ness – sæson 2

Duplass-brødrenes uortodokse dramedy-serie om det svære samliv svælger måske nok i selvmedlidenhed, men viser også glimt af genialitet.

© Filmmagasinet Ekko