Nyhed
26. juni 2009 | 19:35

Brüno beskæres efter Jacksons død

Sacho Baron Cohens satire over Michael Jacksons storesøster fjernet for at vise familien respekt.

Af Jesper Bo Petersen

Sacha Baron Cohens nye film, Brüno, blev i går aftes vist i Los Angeles. Samme aften som The King of Pop, Michael Jackson, gik bort.

Filmen får først officielt premiere i USA den 10. juli, men det bliver uden en satirisk scene med popkongens storesøster, LaToya Jackson. Da Universal, der distribuerer filmen i USA, fik nys om stjernens død, skyndte de sig at få den pågældende scene fjernet.

En repræsentant fra Universal siger til den britiske avis The Guardian, at beslutningen blev truffet for at vise respekt for Jacksons efterladte familie.

Afbryder interview i vrede
Brüno blander ligesom forgængeren Borat fiktion og virkelighed. Cohens fiktive alter ego, den østrigske og overdrevent homoseksuelle supermodel Brüno, slippes løs i USA, hvor han driver gæk med virkelighedens intetanende amerikanere og mediepersonligheder.

I scenen med LaToya Jackson opfordrer Brüno hende til at spise sushi serveret på hendes latino-gartners nøgne krop.

Men da han bliver ved med at spørge til hendes bror, Michael Jackson, og oven i købet forsøger at finde hans nummer i hendes telefon, bliver det for meget for LaToya, der afbryder interviewet i vrede.

Den forkerte flise
Forpremieren på Brüno i Los Angeles var samtidig skyld i, at en stor gruppe Jackson-fans stillede sig op for at sørge ved den forkerte Michael Jackson-flise på Hollywoods Walk of Fame.

Popstjernens flise ligger lige ud for The Chinese Theater, hvor forberedelserne til premieren på Brüno var i fuld gang, og den røde løber var rullet ud over flisen. I stedet søgte Michael Jacksons hengivne fans hen til en anden flise med det samme navn, nemlig radioværten Michael Jackson.

Brüno har også herhjemme premiere 10. juli. Det er uvist, om vi får lov at opleve LaToya Jackson på glatis.

© Filmmagasinet Ekko