Ekko Shortlist Awards 2022
29. aug. 2022 | 15:08

Din kortfilm kan blive årets vinder

Foto | Ólafur Steinar Rye Gestsson

Ved sidste års Ekko Shortlist Awards løb det talentfulde hold bag kortfilmen OsWorld med Shortlist Prisen, som foruden hæderen giver en pengepræmie på 25.000 kroner.

Forberedelserne er godt i gang til Ekko Shortlist Awards, men det er stadig muligt at få sin film på hitlisten, så den er i spil til prisuddelingen. Send din film ind nu!

Af Nicki Bruun

Vi nærmer os så småt tiden for den store kortfilmprisuddeling Ekko Shortlist Awards.

Den altid forrygende fest for talenterne i den danske filmbranche finder sted den 19. november i Bremen Teater i København.

Forberedelserne er godt i gang, og hver uge kommer nye kortfilm ind på Ekko Shortlist som boblere. Dermed er de i spil til at vinde priser ved det stort anlagte awardshow.

Drømmer du om at være blandt de nominerede ved den underholdende filmfest, lever drømmen stadig i bedste velgående.

Første skridt er, at du indsender din kortfilm til os. Vi skal senest modtage din film den 26. september kl. 12, men jo før, du indsender filmen, jo større chance er der for, at den kan nå at komme på Ekko Shortlist og dermed deltage i årets prisfest.

Dansk films største talenter
Ekko Shortlist Awards har siden starten i 2014 fejret nogle af dansk films største talenter.

Tidligere vindere tæller filmskabere som Milad Avaz, Jonas Risvig, Marijana Jankovic, Thomas Daneskov, Zinnini Elkington, Andrias Høgenni, Tone Ottilie, Kristian Håskjold og Sylvia Le Fanu.

En professionel jury udpeger de nominerede i elleve kategorier, og dernæst findes vinderne i en sammentælling af juryens vurdering og brugerstemmer på Ekkos hjemmeside op til award-showet.

I de to sidste kategorier – Shortlist Prisen og Publikum Prisen – er de film, der i det forløbne år har klaret sig bedst på den ugentlige top 10, automatisk nomineret. Og juryen bestemmer så alene, hvem der løber med hovedprisen Shortlist Prisen, hvor der medfølger en pengepræmie på 25.000 kroner.

Vi vil de kommende måneder bringe flere spændende nyheder om det kommende Ekko Shortlist Awards. Deriblandt hvem der skal være vært for prisuddelingen, og hvem der udgør juryen af førende filmfolk.

En måneds tid inden prisuddelingen afslører vi, hvem de nominerede er. Skynd dig at sende din kortfilm ind, så du kan blive en af dem!

Video: Højdepunkter fra Ekko Shortlist Awards 2021

Kommentarer

Ekko Shortlist Awards

Prisuddelingen har eksisteret siden 2014.

Finder i år sted den 19. november i Bremen Teater.

Alle film, der er kommet på Ekko Shortlist det forgangne år, kan blive nomineret.

Indsend din film!

© Filmmagasinet Ekko