Nyhed
30. sep. 2016 | 14:07

Disney genindspiller Løvernes konge

Foto | Walt Disney Pictures
Simba vender tilbage til det store lærred med sine venner Timon og Pumba i en genindspilning af den elskede klassiker Løvernes konge fra 1994.

Turen er kommet til Løvernes konge i rækken af tegnefilmklassikere, som Disney giver en live-action makeover.

Af Lauge Hendriksen

Askepot, Junglebogen og Skønheden og udyret er nogle af de klassikere, som Walt Disney Studios i de seneste år har givet en live-action-version med god hjælp fra computeren. Eller som Disney selv kalder det: reimagining.

Den næste som skal genindspilles bliver klassikeren Løvernes konge, som handler om den unge løve Simba, der skal overtage faren Mufasas kongerige. 

Løvernes konge var en kæmpe succes, da den havde premiere i 1994, hvor den vandt to Oscars for musikken og har indtjent 968,8 millioner dollars.

Walt Disney Studios oplyser i en pressemeddelelse, at Jon Favreau (Iron Man og Junglebogen) skal instruere filmen. Han har tidligere haft stor succes med den flotte CGI-genindspilning af Junglebogen, der havde primære i april, og har indtjent en lille milliard dollars på verdensplan.

Der er endnu ikke meldt meget ud om filmen, men Disney bekræfter, at filmen vil indeholde sange, som er med i den originale udgave. 

Heller ikke de medvirkende er blevet offentliggjort, men man kan håbe, at Jeremy Irons vender tilbage som den onde onkel Scar.

Hvornår filmen udkommer, er stadig uvist, men Jon Favreau og Disney har også rigeligt at se til. De er nemlig i gang med at lave en fortsættelse til Junglebogen.

Derudover er Disney også i gang med at genindspille andre klassikere såsom Dumbo, Mulan og Pinocchio.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko