ekko shortlist awards 2021
27. nov. 2021 | 09:18

Ekko live-blogger fra årets filmfest

Foto | Lisa Svelmøe
Vært Jesper Groth har forberedt en forrygende fest, inklusive en række berømte personligheder, der vil overrække de fjorten priser. Showet starten klokken 19 i Bremen Teater.

Hvis du ikke kan deltage fysisk i årets sjoveste prisuddeling, er der mulighed for at følge filmfesten via vores live-blog, hvor vi kommenterer showet direkte.

Af Filmmagasinet Ekko

Årets sjoveste prisuddeling løber af stablen, når Ekko Shortlist Awards 2021 bliver afholdt i aften den 27. november klokken 19 i Bremen Teater.

Der er planlagt et forrygende show, hvor en lang række kendte filmfolk samt en af landets populære politikere vil overrække priser. 

Billetter kan købes her helt frem til klokken 19. Men har man ikke mulighed for at deltage i festen, kan det alligevel lade sig gøre at være del af Ekko Shortlist Awards.

Herunder vil vi live-blogge direkte fra showet, mens priserne bliver delt ud til talenterne i den danske filmbranche. Du kan også følge med på Ekkos Facebook-side, Twitter og Instagram.

Talenternes kortfilm, som det seneste år er kommet på onlinehitlisten Ekko Shortlist, er blevet nomineret i elleve kategorier af en stjernespækket jury bestående af seksten filmfolk, der tæller skuespilleren Jesper Christensen og Oscar-håbet bag den animerede dokumentar Flugt, Jonas Poher Rasmussen.

Aftenens hovedpriser er Shortlist Prisen og Publikum Prisen. Her er de nominerede de tyve film, som har klaret sig bedst på Ekko Shortlist det forgangne år. Juryen udpeger vinderen af Shortlist Prisen, mens Publikum Prisen går til den film, der har fået flest brugerstemmer på Ekkos hjemmeside.

Endelig skal FILM&TVGruppens nystiftede Diversitet Prisen uddeles for første gang til en af fem nominerede, så der er lagt op til en spændende aften!

 

Kommentarer

Ekko Shortlist Awards

Prisuddeling for danske filmskabere og deres kortfilm.

Startede i 2014 og finder i år sted for ottende gang.

Årets vært er skuespiller og musiker Jesper Groth.

Se filmene på Ekko Shortlist og upload din egen film.

Ekko Shortlist Awards er støttet af Det Danske Filminstitut, Nordisk Film og Producentforeningen.

Køb billet!

© Filmmagasinet Ekko