Nyhed
16. dec. 2016 | 11:47

Hent årets julegave på Ekkos kontor

Foto | HFPA
Robert De Niro strålede, da vi gav ham et Ekko i hånden. Nu kan du glæde en af dine kære med et julegaveabonnement. Kom ind på redaktionen, få et blad til juletræet og drik en juleøl med redaktionen.

Glem alt om julegavepanik. Kom og besøg Ekkos redaktion og køb årets julegave helt frem til og med den 23. december.

Af Nicki Bruun

Løber du panisk rundt i disse dage og leder efter den rigtige gave at lægge under juletræet om en uges tid?

Hos Filmmagasinet Ekko er vi i julehumør, og derfor tilbyder vi nu, at du kan kigge forbi kontoret på Wildersgade 32 på Christianshavn og hente et magasin – det seneste nummer 73 eller et andet efter eget ønske – så der ikke bliver skuffede miner den 24. december.

Gaven er en del af et julegaveabonnement til 399 kr. I den pris får modtageren en julegave, der fortsætter langt ind i 2017, nemlig de næste fire numre af Danmarks toneangivende filmmagasin. 

Det næste nummer er på trapperne og udkommer allerede i januar.

Her kan man blandt meget andet læse et interview med instruktør-talentet og Oscar-favoritten Damien Chazelle, hvis musical La La Land selvfølgelig også er magasinets store anmeldelse.

Men det er ikke alt, hvad et julegaveabonnement byder på.

Du kan med et besøg på Ekkos kontor også få skrevet din egen særlige julehilsen på Ekko-papir, så modtageren ved, hvem den glade giver er.

Endelig er der også mulighed for en lille gave til dig selv eller en ekstra til modtageren. Du får nemlig også mulighed for at vælge mellem seks forskellige Ekko-dvd’er, der eksempelvis tæller en dobbelt-dvd med Joachim Triers norske mesterværker Reprise og Oslo, 31. august.

Alt dette kan klares nemt og bekvemt ved at møde op på Wildersgade 32, 1408 København K, og ringe på 2. sal (eller telefon 88389292), hvor Ekkos redaktion sidder klar til at tage imod ønsker. Frem til og med den 23. december arbejder vi hver dag – også i weekenden – fra klokken 9 til klokken 19.

Men du kan også stadig give en julegave med et par klik på en mus. Klik her.

Derfra føres du igennem en overskuelig bestilling, og du kan bestille helt frem til jul. Efter på søndag den 18. december kan vi dog ikke garantere, at bladet og hilsenen når frem med posten inden jul.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko