Nyhed
01. feb. 2017 | 17:20

Klovn vender tilbage

Foto | Jacob Banke Olesen
Casper Christensen og Frank Hvam fik blandt meget andet rodet sig ud i problemer til karate i tv-serien Klovn, som fandt humoren i hverdagens akavede situationer.

Casper Christensen og Frank Hvam fortsætter de tåkrummende eskapader, når syvende sæson af tv-serien får premiere på TV 2 i 2018.

Af Julie Mai Laursen

Komikerduoen Casper Christensen og Frank Hvam har siden afslutningen af seriens sjette sæson i 2009 haft gang i hele tre spillefilmprojekter.

To af dem i Klovn-verdenen med Klovn: The Movie og Klovn Forever og én af dem udenfor, nemlig komedien Dan-Dream, der har premiere 30. marts.

Nu vender de tilbage til tv-seriens velkendte univers, hvor karaktererne Casper og især Frank vil fortsætte med at dumme sig igennem livet. Og det har de savnet.

Tilbage til hverdagen
”Vi har savnet de små historier,” fortæller Christensen og Hvam til TV 2.

”Igennem tre spillefilm har vi arbejdet med det store drama og de store følelser, hvor alt er på spil. Det har været sjovt, men også voldsomt. Nu glæder vi os til at vende tilbage til hverdagen og grine af de små ting.”

Fiktionschefen for TV 2, Katrine Vogelsang, har også glædet sig.

”Vi er superglade for, at Frank og Casper har lyst til mere Klovn, som er et af TV 2’s – og Danmarks – stærkeste comedy brands,” fortæller hun. ”Vi glæder os meget til at tage godt imod dem på TV 2’s hovedkanal og på vores streamingtjeneste TV 2 Play.”

Klovn er blevet hædret med Producentforeningens tv-pris ”Årets bedste comedy” intet mindre end tre gange.

Stadig en klovn
Den nye sæson af tv-serien produceres af Casper Christensen og Frank Hvams eget produktionsselskab, Nutmeg Movies.

Den kommende del af den semi-autentiske fortælling om de to københavner-klovne begynder ikke i 2009, hvor sidste sæson slap, men i 2017.

”Sådan har vi altid arbejdet,” fortæller Frank Hvam til TV 2. ”Vi følger med tiden, men karaktererne ændrer sig ikke.”

”Frank er stadig en klovn,” lover han.

Syvende sæson af Klovn får premiere på TV 2 i 2018.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko