Nyhed
05. nov. 2016 | 12:38

Sacha Baron Cohen laver Klovn på amerikansk

Foto | Per Arnesen
Casper Christensen, Frank Hvam og lille Bos trabadser på Tour de Fisse får en amerikansk pendant.

Borat-skuespilleren har sikret sig rettighederne til at skabe en amerikansk udgave af Frank Hvam og Casper Christensens Klovn: The Movie.

Af Rasmus Stenbæk Iversen

Den amerikanske skuespiller Sacha Baron Cohen har aldrig lagt skjul på, at han er vild med Frank Hvams og Casper Christensens publikumssucces Klovn: The Movie.

Og nu har Cohen sammen med produktionsselskabet Annapurna sikret sig rettighederne til at genskabe filmen på amerikansk. Det skriver flere medier, blandt andet amerikanske Screen Daily.

Sacha Baron Cohen er nok mest kendt for sine roller i komedierne Borat, Brüno og Diktatoren og er et stort navn i Hollywood. Senest har han også medvirket i spionfilmen Grimsby og Alice i Eventyrland: Bag spejlet.

Der har længe været rygter om, at Cohen meget gerne ville lave en amerikansk udgave af Klovn-universet. I 2013 forlød det, at skuespilleren havde hyret Hvam og Christensen til at skrive manuskriptet til komedien The Lesbian, der dog endnu ikke er blevet til en film.

Desuden har Baron Cohens kone Isla Fischer en rolle i Klovn Forever, efterfølgeren til Klovn: The Movie.

Kæmpe succes
Da Klovn: The Movie, der er instrueret af Mikkel Nørgaard, fik premiere i 2010. Den blev nærmest øjeblikkelig en kæmpe succes med mange solgte billet og flotte anmeldelser.

Klovn: The Movie bygger som bekendt videre på Frank Hvam og Casper Christensens tv-serie af samme navn.

Filmen handler om Frank, der skal bevise sine evner som far og tager sin kones nevø Bo og ven Casper med på en kanotur, der fører dem ud i den ene absurde og grænseoverskridende situation efter den anden.

Sacha Baron Cohens Klovn-projekt er stadig i en så tidlig fase, at der endnu ikke er tilknyttet en instruktør eller manuskriptforfatter.

Til gengæld er Cohen selv udset til at spille en af hovedrollerne.

Trailer: Klovn: The Movie

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko