ekko shortlist awards 2021
05. nov. 2021 | 16:09

Kom gratis til årets bedste filmfest

Foto | Janus Engel Rasmussen
Bremen Teater har de seneste år været fyldt af festglade mennesker, når vi har afholdt Ekko Shortlist Awards, og i år er der flere muligheder for at deltage i prisuddelingen.

Vi er i gavehumør og inviterer abonnenter med en ledsager til prisuddelingen Ekko Shortlist Awards. Skriv til os for at få fingrene i det begrænsede antal billetter!

Af Nicki Bruun

Den succesrige skuespiller og Melodi Grand Prix-vinder Jesper Groth har som vært ved Ekko Shortlist Awards lagt i kakkelovnen til en forrygende prisuddeling.

Og nu kan du som publikum med ledsager komme gratis til årets bedste filmfest, hvor vi hylder branchens største talenter i kortfilmens verden. Efter prisuddelingen fortsætter festen med diskotek, dansegulv og natmad!

Vi giver nemlig de trofaste, private abonnenter af Filmmagasinet Ekko muligheden for at feste med nutidens og fremtidens største stjerner i dansk film.

Skriv dit navn, telefonnummer, adresse og gerne abonnementsnummer til ekko@ekkofilm.dk. Oplys, om du deltager alene eller med ledsager.

Der er et begrænset antal billetter, så skynd dig at kontakte os. Det er også stadig muligt at købe billet til det store show, som finder sted i Bremen Teater i København den 27. november.

Se filmene og stem!
En stjernespækket jury med blandt andre Jesper Christensen, Lene Mara Christensen og det danske Oscar-håb Jonas Poher Rasmussen (Flugt) er lige nu i gang med at finde de nominerede til Ekko Shortlist Awards.

Der er kommet omkring 150 herlige kortfilm på Ekko Shortlist i det forgangne år, og du kan se dem alle sammen som optakt til den store prisfest.

Vi afslører juryens nomineringer onsdag den 10. november kl. 12. Dernæst kan brugerne her på siden stemme på deres favoritter.

Vinderne bliver fundet i en 50/50-opgørelse af brugernes stemmer og juryens vurdering.

Vi planlægger flere eksklusive arrangementer til læserne fremover, så hold øje med hjemmesiden, hvor vi melder ud om spændende begivenheder.

Video: Højdepunkter fra Ekko Shortlist Awards 2021

Kommentarer

Ekko Shortlist Awards

Prisuddeling for danske filmskabere og deres kortfilm.

Startede i 2014 og finder i år sted for ottende gang.

Se filmene på Ekko Shortlist og upload din egen film.

Ekko Shortlist Awards er støttet af Det Danske Filminstitut, Nordisk Film og Producentforeningen.

Køb billet!

© Filmmagasinet Ekko