ekko shortlist awards 2021
24. aug. 2021 | 10:31

Billetsalget er åbent til Ekko Shortlist Awards

Foto | Janus Engel Rasmussen
Midt i den dundrende succes med Druk kom Thomas Vinterberg sidste år til Ekko Shortlist Awards, hvor instruktøren uddelte en pris sammen med hustruen og skuespilleren Helene Reingaard Neumann.

Den 27. november afholder vi årets sjoveste filmfest, hvor Danmarks dygtigste filmskabere og største talenter mødes og dyster om at vinde priser for deres fantastiske kortfilm.

Af Nicki Bruun

Danmarks dygtigste filmskabere og største talenter har siden 2014 årligt mødt hinanden og deres publikum ved prisuddelingen Ekko Shortlist Awards.

Her dyster de kortfilm, som er kommet på onlinehitlisten Ekko Shortlist i årets løb, om priser i kategorier som bedste manuskript, fotografering og musik – i alt er der tretten priser.

I år er vi igen klar til et brag af en filmfest!

Ekko Shortlist Awards finder sted den 27. november kl. 19 i Bremen Teater i København. Køb billet!

Nogle uger før prisfesten annoncerer vi de nominerede i samtlige kategorier. Alle film, der er kommet på, siden vi sidst afholdt Ekko Shortlist Awards, er i spil til nomineringer.

En jury af prominente filmfolk nominerer fem film i de fleste kategorier helt uafhængigt af deres placering på Ekko Shortlist. Mens det i kampen om Shortlist Prisen og Publikum Prisen er de mest populære på den ugentlige top 10 i årets løb, der er nomineret.

Den kommende tid afslører vi, hvem der skal være vært på årets udgave af Ekko Shortlist Awards, og hvem der sidder i juryen. Følg med herinde på siden, hvor der også hver uge kommer nye boblere på Ekko Shortlist.

Og upload din egen film, hvis du vil kæmpe med om priserne til årets sjoveste filmfest!

Fest hele natten
Sidste år lykkedes det trods corona-restriktioner at afholde en forrygende udgave af Ekko Shortlist Awards.

Her var skuespillerne Besir Zeciri og Zaki Youssef veloplagte værter, mens daværende kulturminister Joy Mogensen deltog som gæst, og blandt andre Thomas Vinterberg og Magnus Millang kom for at uddele priser til de glade vindere.

I år glæder vi os til at afholde et mere almindeligt show, hvor det også er tilladt at lade festen fortsætte resten af natten efter prisuddelingen.

Der er garanti for en fornøjelig aften, hvad end du er nomineret, har en film på Ekko Shortlist eller bare er interesseret i den sprudlende danske filmbranche.

Ekko Shortlist Awards arrangeres med støtte fra Det Danske Filminstitut.

Kommentarer

Ekko Shortlist Awards

Prisuddeling for danske filmskabere og deres kortfilm.

Startede i 2014 og finder i år sted for ottende gang.

Se filmene på Ekko Shortlist og upload din egen film.

Ekko Shortlist Awards er støttet af Det Danske Filminstitut.

Køb billet!

© Filmmagasinet Ekko