Nyhed
20. aug. 2018 | 11:54

#MeToo-forkæmper anklages for overgreb

Foto | Eric Alan Edwards
I The Heart Is Deceitful Above All Things fra 2004 spiller Asia Argento den unge mor Sarah, der tager stoffer og misbruger sin lille søn fysisk og psykisk.

Skuespilleren Asia Argento har angiveligt betalt en ung mand, som anklager hende for overgreb, da han var mindreårig.

Af Nicki Bruun

Asia Argento har haft et temmelig turbulent liv det seneste års tid.

Hun gik forrest i anklagerne mod Harvey Weinstein i The New Yorker, da beskyldningerne begyndte mod den magtfulde producent efter en artikel i New York Times. Og hun holdt i maj i år en følelsesladet tale ved prisuddelingen på Cannes-festivalen, som hun kaldte Weinsteins jagtmark.

Kort tid efter begik hendes kæreste Anthony Bourdain selvmord. Og nu er der i selvsamme avis, der fældede Weinstein, kommet voldsomme beskyldninger mod Argento.

New York Times skriver, at avisen er kommet i besiddelse af dokumenter, der viser, at Asia Argento har betalt penge til 22-årige Jimmy Bennett. Han skal angiveligt være blevet udsat for et seksuelt overgreb af Argento i 2013.

Det skal være sket på et hotelværelse i Californien, hvor den seksuelle lavalder er atten år, og Bennett var dengang kun lige blevet sytten år.

Ifølge avisen har Asia Argento arrangeret at betale et beløb svarende til 2,5 millioner danske kroner til Jimmy Bennett, der har arbejdet som børneskuespiller i en række film.

Mor-søn-forhold
Jimmy Bennett har blandt andet medvirket i The Heart Is Deceitful Above All Things fra 2004, hvor han som syvårig spiller Asia Argentos søn.

Siden har de to haft, hvad de selv på sociale medier har beskrevet som et mor-søn-forhold.

Men ifølge dokumenterne, som New York Times har modtaget anonymt, skal Jimmy Bennett i 2013 være ankommet til Argentos hotelværelse med et familiemedlem, som er blevet bedt om at lade dem være alene.

Herefter skal Asia Argento have skænket Bennett alkohol, hvorefter hun har udført oralsex efterfulgt af samleje med den syttenårige.

Dernæst har de to taget billeder sammen i sengen. Billederne er New York Times også i besiddelse af, men som del af betalingen har Bennett ikke måttet offentliggøre dem, skriver avisen, der har læst breve mellem Argento og hendes advokat Carrie Goldberg.

New York Times har forsøgt at få en kommentar fra Asia Argento, som dog ikke er vendt tilbage på adskillige henvendelser.

Trailer: The Heart Is Deceitful Above All Things

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko