Nyhed
10. feb. 2016 | 10:00

Snigpremiere: Michael Bo præsenterer Carol

Foto | Wilson Webb
Spillet er intenst, når Cate Blanchett (tv.) og Rooney Mara står over for hinanden som elskende i Todd Haynes’ Oscar-nominerede mesterværk, Carol.

Politikens Michael Bo præsenterer Carol ved Ekkos snigpremiere, som også byder på øl og filmsnak efter visningen.

Af Claus Christensen

Ekko er stolt over at være vært for den første snigpremiere på en af årets allerbedste film, Carol,med Cate Blanchett og Rooney Mara.

Carol får maksimale seks stjerner i vort nye nummer, og i morgen onsdag 10. februar kan du se filmen klokken 21.00 i CinemaxX i København.

Køb billetter her.

Vores faste anmelder Michael Bo, der til daglig arbejder på Politiken, vil introducere Carol. Bagefter filmen byder vi på en øl eller to.

Carol foregår i 1950’ernes New York og handler om to kvinder, der trodser periodens konservative normer for at indlede et homoseksuelt forhold. Titelpersonen møder en ung, sensuel butiksassistent – og straks slår det gnister imellem dem.

Instruktøren Todd Haynes er kendt for udsøgte filmværker som Dylan-filmen I’m Not Here, glamrock-portrættet Velvet Goldmine og Far From Heaven, der skildrer kærlighed på tværs af race og alder.

Med Carol har Haynes genskabt 1950’erne, så vi får et både smukt og foruroligende indblik i datidens mandsdominerede forbrugssamfund, hvor kvinder blev betragtet som noget andenrangs.

Kommentarer

Det nye nummer kan købes i kiosker eller bestilles her, hvor der også er en oversigt over indholdet.

© Filmmagasinet Ekko