Nyhed
09. maj 2017 | 09:36

Ny trailer til Blade Runner 2049

Foto | Roger Deakins
I Blade Runner 2049 ser Ryan Gosling som Officer K forpjusket og forslået ud, da han finder frem til den aldrende blade runner Rick Deckard (Harrison Ford).

Ryan Gosling og Harrison Ford krydser klinger i den første rigtige trailer til Denis Villeneuves imødesete opfølger til Ridley Scotts sci-fi-klassiker.

Af Rasmus Stenbæk Iversen

En af årets mest ventede film er uden tvivl Blade Runner 2049, opfølgeren til Ridley Scotts sci-fi-klassiker Blade Runner fra 1982.

I december sidste år udsendte folkene bag opfølgeren en lille teaser, men nu har Blade Runner 2049 fået sin første rigtige trailer (se nedenfor), der giver en forsmag på det, der er i vente.

Og lad os bare sige, at den ser meget lovende ud.

Ryan Gosling spiller hovedrollen i filmen, mens Harrison Ford, der spiller blade runneren Rick Deckard i den oprindelige Blade Runner, vender tilbage. Den nye trailer viser også glimt af Jared Leto og Robin Wright (House of Cards).

Den splinternye trailer blev offentliggjort i Los Angeles ved en præsentation, hvor Gosling, Ford og instruktør Denis Villeneuve svarede på spørgsmål om filmen.

”Den første Blade Runner fik mig til at reflektere over, hvad det vil sige at være menneske,” sagde Ryan Gosling ifølge Variety.

Gensyn med Deckard
Den nye Blade Runner 2049 foregår 30 år efter den første film. Året er 2049, som titlen indikerer.

Ryan Gosling spiller blade runneren Officer K, hvis job er at fange og udslette de såkaldte replikanter – menneskelignende robotter. I den nye film får Officer K til opgave at finde Rick Deckard (Harrisons Ford), der har været eftersøgt i de 30 år siden den første film.

Som en af Hollywoods mest interessante instruktører står canadieren Denis Villeneuve bag Blade Runner 2049, der desuden er produceret af Ridley Scott. Villeneuve var i år Oscar-nomineret til bedste instruktør for Arrival og skal snart lave en ny version af en anden sci-fi-klassiker, nemlig Dune.

Islandske Jóhann Jóhannsson, der har lavet musik til flere af canadierens film og desuden været Ekko Shortlist-nomineret, har stået for musikken.

Efter planen får Blade Runner 2049 dansk biografpremiere den 5. oktober i år.

Trailer: Blade Runner 2049

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko