Nyhed
01. dec. 2017 | 16:59

Nyt Ekko på gaden i starten af det nye år

Foto | HFPA
Superstjernerne Emma Stone, Michael Shannon og Idris Elba har foruden interessen for Ekko det til fælles, at de medvirker i nogle af det kommende års mest spændende film: Battles of the Sexes, The Shape of Water og The Mountain Between Us.

Det næste magasin udkommer den 25. januar og dækker nogle af det kommende års mest spændende film – fra The Shape of Water til The Disaster Artist.

Af Nicki Bruun

Op til den søde juletid kan du lige nu få et godt tilbud med vores julegaveabonnement, hvor du kan glæde en af dine kære med et årsabonnement til Ekko – eller give dig selv en gave.

Her får du tilsendt det aktuelle nummer inden jul, og så fortsætter abonnementet det næste år, så du kan følge med i filmens verden med aktuelle interviews, dybdegående temaer og Danmarks største anmeldelsessektion.

Det er der god grund til, for 2018 byder på et hav af spændende film.

Mange af dem får dansk premiere i starten af året op til Oscar-uddelingen, og dem skriver vi om i det næste magasin, der udkommer den 25. januar.

Her dækker vi blandt meget andet Guillermo del Toros Guldløvevinder fra Venedig, sci-fi-dramaet The Shape of Water. Vi har snakket med den mexicanske instruktør, der kan fortælle menneskelige historier i overnaturlige universer som ingen anden.

Verdens værste film
Det kommende magasin behandler også homodramaet Call Me by Your Name, fattigdomsfablen The Florida Project og James Francos komediedrama The Disaster Artist, der fortæller historien om ”verdens værste film”, The Room.

De er allerede blevet udråbt til nogle af dette års bedste i udlandet, så der er noget at glæde sig til.

Foruden interviews, essays og anmeldelser om de mest interessante film i starten af 2018 byder det kommende magasin naturligvis også på vores eget, forhåbentlig originale bidrag til den aktuelle debat om sexchikane.

Vi kan godt love, at der også i det nye år bliver god grund til at læse Filmmagasinet Ekko.

Trailer: The Disaster Artist

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko