Nyhed
20. juni 2018 | 15:32 - Opdateret 20. juni 2018 | 22:01

René Fredensborg fyret på Radio24syv

Foto | Klaus Vedfelt
René Fredensborg har siden 2016 haft debatprogrammet René linjer hos Radio24syv, men nu er værten ude af kanalen med øjeblikkelig virkning.

Den kendte radiovært har i dag måttet forlade radiostationen, men direktøren vil ikke oplyse årsagen.

Af Claus Christensen

En af Radio24syvs mest profilerede værter, René Fredensborg, er blevet fyret. Det fortæller radiostationens administrerende direktør, Jørgen Ramskov, til BT.

”René Fredensborg er dags dato fratrådt på Radio24Syv. Vi kigger nu efter en afløser til hans programmer, og derudover har jeg ikke yderligere kommentarer,” siger en fåmælt Jørgen Ramskov til avisen.

René Fredensborg har været med i Radio24syv siden starten i 2010. Først var han vært på AK24syv, og siden fik han sit eget program René linjer samt Forældreintra, som han delte sammen med Kirstine Vinderskov.

Fredensborg er også kendt som mangeårig skribent for Ekko. I det seneste nummer undersøger han den jyske filmfejde i Der er ingen ende på Vejle, men mange vil nok især huske 2011-artiklen Frygt og lede i Avedøre og omegn, hvor han berettede om indspisthed i filmbranchen og om, hvordan han under et vildt filmseminar tog coke med filmkonsulenten.

Før Radio24syv var René Fredensborg ansat som journalist på den hedengangne Nyhedsavisen. Her kom han i 2007 i vælten, da han i en reportage fra rydningen af Ungdomshuset skrev, at han havde kastet med en brosten. Han blev bortvist af chefredaktøren, men siden taget til nåde igen.

Jørgen Ramskov oplyser ikke om årsagen til afskedigelsen. Vi har været i kontakt med René Fredensborg, der ikke ønsker at kommentere sagen.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko