Nyhed
11. aug. 2017 | 14:48

Robert Pattinson jagter den perfekte hotdog

Foto | Nick Perron-Siegel
Lykken stråler ud af Robert Pattinson, da han endelig får fingrene i ikke bare én, men to af de berømte hotdogs fra New York.

Hvad gør man ikke for en hotdog? I en absurd video må det tidligere Twilight-ikon trodse mange ubehageligheder for at få en pølse med brød.

Af Marie Hvam

Robert Pattinson har foretaget et tydeligt karriereskift, siden han skød mod stjernerne som den glinsende og mystiske vampyr Edward i Twilight-filmene.

I dag får hans nye Good Time amerikansk biografpremiere. Her kan man opleve Pattinson som den afblegede bankrøver Constantine Nikas, der efter et fejlslagent bankrøveri må redde sin bror ud af fængslet.

Men nu lader det til, at Robert Pattinson også er i stand til at spille lettere psykotisk. Det ser man i den 31-årige skuespillers samarbejde med det amerikanske modemagasin GQ.

I en ny video forvilder han sig ud i New Yorks gader på jagt efter den berømte New York Hotdog – se videoen nederst i artiklen!

Kunsten at undgå fans
Det bliver til en absurd og underholdende affære, hvor Robert Pattinson iklædt solbriller, kasket og en stor trøje, trukket godt op om ørerne, febrilsk forsøger at undgå fans og kameralinser, mens hans løber rundt i New Yorks gader.

Det er en fjollet, lille film, hvor Pattinson får lov til at vise, at han også har komisk talent. I de større film gør han til gengæld op med sin vampyrfortid og giver sig i kast med mere seriøse roller.

Safdie-brødrenes Good Time blev af Ekkos chefredaktør kåret til den bedste film på årets Cannes-festival, hvor Pattinsons præstation blev rost til skyerne.

Skuespilleren er lige nu biografaktuel i The Lost City of Z. Vores anmelder fremhæver Pattinson og giver filmen fem flotte stjerner. Skuespilleren er desuden i gang med optagelserne til sci-fi-dramaet High Life af den franske instruktør Claire Denis.

Robert Pattinson på hotdog-jagt

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko