Nyhed
21. aug. 2020 | 19:54

Se Druk og Tenet med billetter fra Ekko

Foto | Henrik Ohsten og Melinda Sue Gordon
Mads Mikkelsen slår sig på flasken i Druk, mens John David Washington skal redde verden i Tenet.

Med et abonnement på Filmmagasinet Ekko får du to biografbilletter, der kan bruges til at se efterårets mest spændende film.

Af Nicki Bruun

Coronakrisen har gjort sommeren 2020 til en hård tid for biografer i Danmark og resten af verden.

Men nu ser det ud til at lysne med premieren på to af årets største film herhjemme!

På mandag holder Ekko snigpremiere på Thomas Vinterbergs Druk, hvor Mads Mikkelsen spiller hovedrollen som gymnasielærer, der kaster sig ud i et eksperiment med indtagelse af alkohol i hverdagen.

Og onsdag rammer Christopher Nolans længe ventede og stort anlagte action-thriller Tenet endelig det store lærred med alt, hvad den kan trække af hjernevridende mystik og voldsomme eksplosioner.

Visningen af Druk er næsten udsolgt, men de hurtigste kan måske lige nå at sikre sig billet. Ellers får filmen almindelig premiere i danske biografer den 24. september, og der kan du se den gratis, hvis du tegner årsabonnement på Filmmagasinet Ekko.

Bestil abonnement eller gaveabonnement!

Der medfølger nemlig to biografbilletter, som kan bruges på Vinterbergs film – der hører til instruktørens bedste – eller en hvilken som helst anden film i Nordisk Film Biografer over hele landet.

Billetterne kan også bruges til Tenet, som med en spilletid på to en halv time dog er en helaftensfilm. Derfor skal man betale differencen fra gavebillettens værdi på 90 kroner til billettens fulde pris.

Et årsabonnement på Ekko koster kun 395 kroner, så med billetterne til en værdi af 180 kroner, er pengene godt givet ud. Du modtager nemlig fire numre af landets førende filmmagasin i et flot coffee table-format.

Og det næste nummer – der allerede kommer i september – byder på stor dækning af Druk, Tenet og resten af efterårets mest spændende film og serier!

Kommentarer

Druk og Tenet i Ekko

Næste nummer er på gaden i september med artikler om Druk og Tenet.

Hvis du tegner årsabonnement, kan du vælge mellem to gratis biografbilletter eller fem film på Blockbuster.

Abonnenter har også adgang til magasinet digitalt.

© Filmmagasinet Ekko