Nyhed
09. nov. 2017 | 12:03

Følg nomineringer live til Ekko Shortlist Awards

Foto | Diverse
Ovenstående video er en sammenklipning af nogle af de mere end 150 kortfilm, som i år har været i spil til en nominering ved Ekko Shortlist Awards. Musikken er af Rangleklods, som nu hedder Blondage og spiller på aftenen.

Vært Anders Lund Madsen afslører sammen med jurymedlemmerne Christian Tafdrup og Victoria Carmen Sonne årets nomineringer på tirsdag kl. 12.

Af Nicki Bruun

Nu er det om mindre end en uge, at de nominerede til Ekko Shortlist Awards 2017 bliver offentliggjort.

Det sker på tirsdag den 14. november kl. 12. Og i år bliver der mulighed for at følge med, mens nomineringerne bliver afsløret!

Vi live-streamer begivenheden på vores hjemmeside og Facebook-side, så du kan følge med, efterhånden som de nominerede i hver af de tretten kategorier bliver annonceret.

Offentliggørelsen vil årets vært Anders Lund Madsen forestå sammen med jurymedlemmerne Christian Tafdrup og Victoria Carmen Sonne.

Tafdrup har premiere den 25. december på En frygtelig kvinde, der er hans imødesete opfølger til den lovende debutspillefilm Forældre.

Victoria Carmen Sonne medvirker i flere film på Ekko Shortlist blandt andre Melon Rainbow og Happy New Years. Hun vandt en Bodil for sidste års I blodet, og næste år spiller hun hovedrollen i hele to spillefilm, Holiday og North.

Et brag af en prisuddeling
De to fremadstormende filmfolk mødes, hvor Anders Lund Madsen snakker med dem om, hvad juryen har fokuseret på i udvælgelsen af deres favoritter blandt årets over 150 kortfilm.

De andre år er nomineringerne blevet offentliggjort med en artikel på Ekkos hjemmeside, men i år vil vi gøre begivenheden mere personlig og bogstavelig talt levende.

Umiddelbart efter live-streamingen offentliggør vi en artikel med alle nomineringerne, og herefter kan alle frem til den 4. december kl. 12 stemme på deres favoritter og dermed være med til at bestemme de endelige vindere.

Så følg med på Ekkos hjemmeside og Facebook-side i næste uge, når vi lægger op til et brag af en prisuddeling, der bliver afholdt den 9. december kl. 19 i Bremen Teater.

Efterfølgende er der fest hele natten, hvor electropop-duoen Blondage – tidligere kendt som Rangleklods – sørger for den musikalske underholdning.

Kommentarer

Ekko Shortlist Awards

Afholdes den 9. december i Bremen Teater.

Showet starter kl. 19 (dørene åbner kl. 18).

Aftenens vært er Anders Lund Madsen.

Natmaden leveres af falafelbaren Fala Fala, mens Fernet Branca og Stoli the Vodka står for drinks og shots.

Blondage (tidligere Rangleklods) spiller til efterfesten.

Køb billet her.

Sponsoreret af C More og støttet af Det Obelske Familiefond og Det Danske Filminstitut.

© Filmmagasinet Ekko