Nyhed
29. okt. 2017 | 09:08

Nyt band spiller Ekko Shortlist Awards op

Foto | Jason Idris Alami
Esben Nørskov Andersen og Pernille Smith-Sivertsen gik i seks år under bandnavnet Rangleklods, men skiftede sidste år navn til Blondage.

Den elektroniske pop-duo Blondage gik tidligere under navnet Rangleklods, men er under nyt navn klar med sprøde toner til årets filmfest.

Af Nicki Bruun

Den 9. december løber dette års udgave af Ekko Shortlist Awards af stablen.

Her bliver der mulighed for at feste med den danske filmundergrund og nogle af de talenter, som skal tegne dansk film i fremtiden.

Men også på den musikalske front kommer der underholdning fra et forholdsvis nyt navn, når aftenens band spiller op efter prisuddelingen.

Den elektroniske pop-duo Blondage har nemlig kun eksisteret i halvandet års tid. Inden da var bandet, der består af kæresteparret Esben Nørskov Andersen og Pernille Smith-Sivertsen, dog kendt som den populære electro-gruppe Rangleklods med numre som Lost u og Clouds.

”Navnet Blondage forbinder det at dagdrømme med sensualitet. Det har givet os et tomt lærred og en større kreativ energi, end vi nogensinde har haft,” skrev bandet om navneændringen på deres Facebook-side sidste år.

Drinks og musik
Ekko Shortlist Awards foregår ligesom de to sidste års prisuddelinger i Bremen Teater.

Showet starter kl. 19, og dørene åbner en time før, så publikum kan komme fra den røde løber og ind i salen i ordentlig tid.

Der er velkomstdrinks i form af øl, og vi byder også på shots, når Blondage efter uddelingen af priserne i tretten kategorier indtager scenen i teatrets foyer.

Her vil bandet spille de hits, som de i deres nye form allerede har haft. Sangen Stoned var Ugens Uundgåelige på P3 tidligere i år, og i musikvideoen ser man musiker-kæresteparret optræde på slap line – se videoen herunder.

Husk at købe billetter til Ekko Shortlist Awards 2017.

Blondage: Stoned

Kommentarer

Ekko Shortlist Awards

Afholdes den 9. december i Bremen Teater.

Showet starter kl. 19 (dørene åbner kl. 18).

Aftenens vært er Anders Lund Madsen.

Natmaden leveres af falafelbaren Fala Fala, mens Fernet Branca og Stoli the Vodka står for drinks og shots.

Blondage (tidligere Rangleklods) spiller til efterfesten.

Køb billet her.

Sponsoreret af C More og støttet af Det Obelske Familiefond og Det Danske Filminstitut.

© Filmmagasinet Ekko