Nyhed
17. feb. 2015 | 12:39

Oscar: Se favoritten gratis med nyt Ekko

Foto | Detour Filmproduction
Ellar Coltrane har spillet hovedrollen i den Oscar-nominerede Boyhood i de tolv år, som optagelserne varede. I filmen ser vi ham vokse fra dreng til mand.

Filmmagasinet Ekko sikrer årets Oscar-opvarmning: Boyhood kan ses online med det aktuelle nummer af bladet fra torsdag 19. februar.

Af Freya Bjørnlund

Har du gjort dit hjemmearbejde før Oscar-uddelingen på søndag? Har du set alle favoritterne – også de lange?

Kun omkring 78.000 danskere er gået i biografen for at se den film, som Ekko har kåret til årets absolut bedste: Richard Linklaters seksdobbelt Oscar-nominerede mesterværk Boyhood, som er blandt favoritterne til at løbe med prisen for bedste film.

Men det kan nås endnu!

Fra torsdag 19. februar kan alle Ekko-læsere se Boyhood gratis online på Ekkos streamingside hos Blockbuster. Med det nyeste nummer af magasinet følger et kort med en unik gavekode, som giver dig adgang til filmen på blockbuster.dk/ekko.

Boyhood kan ses frem til 31. december 2015. Når koden er aktiveret, gælder den i 48 timer, hvor du kan se filmen lige så mange gange, du lyster.

”I ti år har vi givet vores læsere en dvd-gave med magasinet,” siger Ekkos chefredaktør Claus Christensen. ”Men vi bevæger os mod en digital fremtid, og flere af vores læsere kan slet ikke afspille dvd’er længere. Ekko vil gerne være frontløber på det digitale område og fortsat tilbyde læserne niche-film og store mesterværker.”

”Det er langt fra sikkert, at vi har udgivet vores sidste dvd. Men vi er stolte af, at vores første online-gave er en så Oscar-varm og bogstaveligt talt enestående film!”

Richard Linklaters portræt af drengen Mason, der vokser op i en patchwork-familie, transcenderer tid og sted – og skriver sig direkte ind i filmhistoriebøgerne som det første værk, der er optaget over tolv år. Vi ser med andre ord Masons lemmer og drengesind vokse for øjnene af os.

Læs Ekkos seksstjernede anmeldelse.

Det nye nummer med Boyhood-koden kan købes i butikker eller bestilles online.

Trailer: Boyhood

Kommentarer

Se Boyhood gratis

Med det nye nummer af Ekko følger der en unik gavekode til Oscar-favoritten Boyhood.

Gå ind på Ekkos streamingside hos Blockbuster og se vejledningen. Herfra kan filmen afspilles fra 19. februar til 31. december 2015.

Du kan også søge på filmen via Blockbuster-app’en til smart tv, PlayStation 4, mobil og tablet – og indtaste gavekoden.

Det nye nummer med Boyhood-koden kan købes i butikker eller bestilles online.

© Filmmagasinet Ekko