Nyhed
28. maj 2021 | 11:56

Se scene fra ny sæson af Klovn

Foto | Per Arnesen
Frank Hvam og Casper Christensen spiller igen udgaver af sig selv i komedieserien Klovn, der vender tilbage med en ny sæson om de to mænd, som er blevet ældre.

Frank Hvam og Casper Christensen er tilbage med deres populære pinligheds-komedieserie, der får premiere på TV 2 Play den 6. juni.

Af Nicki Bruun

Frank Hvam og Casper Christensen lukkede efter eget udsagn Klovn-universet på film med den forrygende sjove Klovn the Final fra 2020.

Men de to herrer har ikke kunnet holde sig fra deres pinlig-humoristiske skabning og derfor lavet en ny sæson bestående af otte afsnit.

Den får premiere meget snart, nemlig den 6. juni på TV 2 Play.

Sæsonen har undertitlen Vore bedste år og vil ifølge Frank Hvam byde på ”en god blanding af skavanker og eventyr”. De to hovedpersoner er blevet ældre, men det tyder ikke på, at Frank er blevet nemmere at omgås.

I den første lille scene – se den nederst i artiklen – prøver han at optage sin podcast Franks frikvarter, men han bliver forstyrret, da Mia kommer hjem. Hun får besked på at være stille, men selv om hun lister, får hun meldingen: ”Jeg kan mærke, at du står der.”

Nye roller
Klovn
startede på tv i 2005 og har foruden tre film budt på syv sæsoner og sammenlagt 70 afsnit.

I den kommende ottende sæson bliver der gensyn med mange af universets mest afholdte figurer som Mias mor Pykker, fætter Andreas, nevø Bo og parrets ven Michael Carøe.

Desuden kommer sæsonen vanen tro til at byde på en række gæstestjerner.

Pilou Asbæk og Ole Bornedal medvirker som medlemmer af en filmklub, som Frank også bliver medlem af, mens Natasja Crone og Stéphanie Surrugue optræder som deltagere i Mias læseklub.

Også Dejan Cukic og politikeren Morten Messerschmidt er på rollelisten i serien, der har ændret lidt på opstillingen bag kameraet.

Casper Christensen har som noget nyt instrueret samtlige otte afsnit, og makkerparret Hvam og Christensen har fået hjælp til at skrive manuskriptet af Neel Feldstedt, der er et ubeskrevet blad i dansk film.

Scene: Klovn – sæson 8

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko