Nyhed
16. okt. 2019 | 10:50

Enden er nær for Klovn

Foto | Nutmeg Movies
Frank Hvam lægger røv til på plakaten for Klovn: The Final, hvor han for sidste gang skal ud og lave ballade som sit akavede alter ego.

Frank Hvam viser sin tatoverede bagdel på plakaten for Klovn: The Final, der bliver den sidste rundtur med klovnerierne.

Af Nicki Bruun

Gennem årenes løb har Frank Hvam og Casper Christensen i Klovn forarget med rigelige mængder nøgenhed – ikke mindst på plakaterne for filmene.

De to mænd kastede sig ud i en 69’er på plakaten for Klovn Forever, der af Medierådet blev bedømt på grænsen til porno.

I det lys er plakaten til tredje og sidste film i Klovn-universet vel nærmest bornert. Denne gang har Frank Hvam fået tatoveret ordene ”Enden er nær” på det, man kan kalde den nederste del af ryggen – se billedet herunder!

Klovn: The Final får premiere den 30. januar og bliver afslutningen på en verden af pinligheder, der har optaget danskerne i femten år.

Punktum for universet
Klovn
kørte oprindelig som tv-serie mellem 2005 og 2009. I 2010 kom Klovn: The Movie, der blev en kæmpe succes med 855.174 solgte billetter i biografen.

I 2015 sneg Klovn Forever sig op på 512.224 solgte billetter, som kunne indikere, at der var begyndt at komme en metaltræthed i forhold til Frank Hvam og Casper Christensens fjollerier.

Sidste år vendte makkerparret dog tilbage med syvende sæson, der havde undertitlen Tilbage til hverdagen.

Den blev ikke instrueret af Mikkel Nørgaard, der ellers stod bag kameraet på de første sæsoner og de to film. Men han er vendt hjem til Danmark fra Los Angeles, hvor han har instrueret afsnit af amerikanske serier, for at sætte et punktum for filmserien.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko