Nyhed
23. aug. 2021 | 13:06

Se Ternet Ninja 2 gratis med Ekko

Foto | A. Film
Den ternede ninja i animationskomedien har fået nyt tøj på, men fortsættelsen Ternet Ninja 2 er lige så sjov som forgængeren.

Anders Matthesen gør det igen! Nu kan du se hans fantastiske toer eller en anden biograffilm med en ven, hvis du tegner abonnement på Filmmagasinet Ekko!

Af Nicki Bruun

Ternet Ninja 2 har fået overstrømmende anmeldelser – deriblandt fem stjerner af Ekko – og den har sat Danmarksrekord med den bedste premiereweekend nogensinde.

Det fejrer vi på Ekko!

Hvis du tegner abonnement på Danmarks toneangivende filmmagasin, medfølger lige nu to gratis billetter til alle landets biografer.

Et årsabonnement på Ekko består af fire trykte magasiner og koster blot 395 kroner. Så der er gode penge at spare, mens man sikrer sig herlige filmoplevelser.

Bestiller du abonnementet nu, sender vi straks det aktuelle Ekko #88 med instruktøren Charlotte Sieling på forsiden sammen med de to billetter. I nummeret giver hun sit første interview om storfilmen Margrete den Første, mens vi skriver om mange af sommeren og efterårets mest spændende film.

Og snart udkommer Ekko #89 med et stort tema og fokus på flere af årets mest interessante titler.

De to billetter kan bruges til en hvilken som helst film i alle landets biografer.

Bille Augusts Pagten, hvor Birthe Neumann stråler som Karen Blixen, fik topkarakteren seks stjerner af Ekkos anmelder. Du kan dermed også tage en ven med ind og se andre aktuelle eller kommende danske film, der har fået store roser.

Du kan også vente og bruge billetterne til at se det historiske drama Margrete den Første med Trine Dyrholm i hovedrollen eller Ole Bornedals Anden Verdenskrigsdrama Skyggen i mit øje. De har premiere i henholdsvis september og oktober.

Billetterne kan også bruges til nogle af de længe ventede udenlandske storfilm, der snart rammer danske biografer. Hvis man går ind og ser en helaftensfilm som sci-fi-braget Dune eller Bond-filmen No Time to Die, skal man forvente at betale et tillæg.

Bestil abonnement på Ekko og meld dig ind i en verden af film!

Trailer: Ternet Ninja 2

Kommentarer

Kom gratis i biografen

Få en filmgave, når du tegner abonnement på Ekko.

Der medfølger to biografbilletter, som kan bruges til at se Ternet Ninja 2 eller en anden film i alle landets biografer.

Abonnenter kan også læse magasinet digitalt.

© Filmmagasinet Ekko