Nyhed
20. juni 2012 | 21:54

Uggie får sin egen Hollywood-flise

Foto | Peter Iovino
The Artist

Filmhunden fra The Artist fejrer sit otium ved at plante poterne i den berømte cement foran Grauman’s Chinese Theater i Los Angeles.

Af Henrik Østergaard

Humphrey Bogarts fødder og Marilyn Monroes hænder får fornemt, firbenet selskab.

Den lille Jack Russell-terrier Uggie fra den femdobbelte franske Oscar-vinder The Artist har nemlig fået æren af at plante poterne i den berømte cement foran Grauman’s Chinese Theater, der i Hollywood huser hånd- og fodaftrykkene af en lang række ikoner fra underholdningsverdenen.

Med andre ord, Uggie får sin egen Hollywood-flise.

Hunden var sidste år fast inventar på filmverdenens røde løbere, og under årets Oscar-show gav den i selskab med The Artist-kollega Jean Dujardin prøver på sit talent. I februar annoncerede den sammen med sin træner Omar Von Muller, at den nu ville gå på pension.

Men den firbenede filmhelt, der har fem spillefilm i halsbåndet, vil altså give en sidste offentlig optræden for at fejre sit otium. Det skriver The Hollywood Reporter.

Ankommer i brandbil
Skulle man være i nærheden af Grauman’s Chinese Theater på Hollywood Boulevard den 25. juni, løber arrangementet af stablen kl. 10.00.

Begivenheden er arrangeret af filmselskabet Sony Pictures Home Entertainment i anledning af den amerikanske udgivelse af The Artist på dvd og blu-ray.

Uggie er den egentlige helt i The Artist, og præstationen indbragte den en velfortjent Palm Dog Award for bedste hundepræstation på Cannes-festivalen i 2011.

Med reference til Uggies filmmeritter lover arrangørerne, at Uggie vil ankomme i en brandbil, og den vil få serveret en kage formet som en brandhane for sine anstrengelser.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko