Anmeldelser / Biografanmeldelse

25 - 36 ud af 1212
Biografanmeldelse
19. okt. 2017 | 03:43

Happy Death Day

Den samme dag udspiller sig igen og igen for en ung pige i original gyserfilm, der fremkalder mere latter end skræk.

Biografanmeldelse
18. okt. 2017 | 17:08

Kære far

Dokumentar om den svenske middelklasse får kant gennem angstfulde og fængende Björn, der skal tale til sin fars begravelse.

Biografanmeldelse
18. okt. 2017 | 09:46

Darling

Danica Curcic imponerer som perfektionistisk solodanser, hvis verden bryder sammen i Birgitte Stærmoses balletdrama.

Biografanmeldelse
12. okt. 2017 | 01:08

Snemanden

Tomas Alfredson rammer igen genrehovedet på sømmet i makaber filmatisering af Jo Nesbøs seriemorder-bog.

Biografanmeldelse
11. okt. 2017 | 19:47

The Foreigner

Jackie Chan bruger andet end næverne i actionfilm, der ikke kan finde ud af, om den skal være politisk thriller eller hævndrama.

Biografanmeldelse
11. okt. 2017 | 16:30

The Party

Alle spiller godt sammen i elegant, britisk sædekomedie om den kreative klasses mindre flatterende kreativiteter.

Biografanmeldelse
11. okt. 2017 | 12:22

Den utrolige historie om den kæm­pe­sto­re pære

Det er lykkedes at omsætte Jakob Martin Strids finurlige og flotte billedbog til det store lærred, så det er en fornøjelse for alle aldre.

Biografanmeldelse
10. okt. 2017 | 11:05

Cairo Con­fid­en­tial

Bo hr. Hansen har skrevet en korrupt anmeldelse af en svensk thriller om dobbeltspil og skumle alliancer, og han er parat til at gamble på, at han har publikum med sig.

Biografanmeldelse
09. okt. 2017 | 21:29

Bryl­lup­pet

Belgiske Stephan Streker skildrer sobert den unge Zahira, der er splittet mellem den pakistanske kultur og Vestens ungdomsliv.

Biografanmeldelse
05. okt. 2017 | 09:17

Gensynet

Catherine Deneuve og Catherine Frot har en løssluppen kemi i et meget fransk drama om to kvinder, som er bundet sammen af en afdød mand.

Biografanmeldelse
05. okt. 2017 | 00:02

Blade Runner 2049

Denis Villeneuve gør det umulige og løfter fortsættelsen af Blade Runner til et overrumplende og majestætisk storværk. Årets smukkeste og mest vilde blockbuster.

Biografanmeldelse
04. okt. 2017 | 13:38

Sikke et cirkus

Det er ikke et stort, stort nummer, men Lotte Svendsen formår lige akkurat at flytte det populære Cirkus Summarum fra manegen til biografsalen.

© Filmmagasinet Ekko