Anmeldelser / Biografanmeldelse

25 - 36 ud af 1353
Biografanmeldelse
07. juni 2018 | 11:09

Jurassic World: Fallen Kingdom

Dinosaurerne er stadig sultne i legesyg dino-thriller, som er seriens første rigtigt gode film siden Spielbergs klassiker.

Biografanmeldelse
06. juni 2018 | 21:32

Jung­le­ban­den

Fransk animationsfilm for hele familien har kimen til en spændende historie, men overfortæller handlingen og ender med at kede publikum.

Biografanmeldelse
05. juni 2018 | 00:35

Racer and the Jailbird

Med inspiration fra Heat er belgisk bilfilm et nærmest opera-agtigt melodrama fuld af vild sex og veldrejet action.

Biografanmeldelse
04. juni 2018 | 23:16

Sommeren 1993

Det er svært at holde tårerne tilbage, når spansk drama med blikket i børnehøjde fortæller om livet efter at have mistet mor.

Biografanmeldelse
31. maj 2018 | 19:05

I Feel Pretty

Lårklaskende præstationer af Amy Schumer og Michelle Williams gør et forbløffende ømtåleligt emne til en usædvanlig sjov forvandlingskomedie.

Biografanmeldelse
30. maj 2018 | 21:47

The Hurricane Heist

Mens heltene kæmper med orkaner og forbrydere, kæmper hæsblæsende actionfilm med logikken og en tynd historie.

Biografanmeldelse
29. maj 2018 | 12:40

Breathe

Instruktørdebuten fra Andy Serkis er til tider sirupssød, men også ubestrideligt bevægende med autentisk historie om en handicappet mand.

Biografanmeldelse
28. maj 2018 | 17:06

Isle of Dogs

Resultatet er fuldkomment fortryllende, når Wes Anderson slipper animationshunde løs i en historie, der er en kæmpe kærlighedserklæring til Japan.

Biografanmeldelse
23. maj 2018 | 18:44

Mit Grønland

Dokumentar om dansk lærer på Grønland dropper den velkendte omsorgssvigthistorie, men går med på klichéen om ædle vildes medfødte nobelhed.

Biografanmeldelse
23. maj 2018 | 18:14

C’est la vie!

Mændene bag det folkelige hit De urørlige er tilbage med en festlig og charmerende bryllupskomedie, der også efterlader en klump i halsen.

Biografanmeldelse
23. maj 2018 | 09:58

Solo: A Star Wars Story

Oprindelseshistorien om galaksens bedste smugler er på en gang blankpoleret, overflødig og afvæbnende underholdning.

Biografanmeldelse
16. maj 2018 | 22:39

Workshop

Etisk og politisk nuanceret drama af en Guldpalmevinder efterlader tilskueren skuffet over det spildte potentiale.

© Filmmagasinet Ekko