Anmeldelser / Biografanmeldelse

25 - 36 ud af 1246
Biografanmeldelse
07. dec. 2017 | 07:11

Su­bur­bi­con

Clooneys forsøg på at gå Coen-brødrene i bedene er fyldt med talent, men han mangler deres ekvilibristiske sans for ramme den skæve tone.

Biografanmeldelse
30. nov. 2017 | 08:58

Pad­ding­ton 2

Den elskelige animationsbjørn gør endnu engang Londons gader usikre og langt sjovere med høflighed og gode marmelademadder.

Biografanmeldelse
29. nov. 2017 | 19:01

Kedi

Istanbuls katte smyger sig rundt i byens billedskønne gyder i vellykket dokumentar, der handler om bekymrede menneskers forhold til ubekymrede dyr.

Biografanmeldelse
29. nov. 2017 | 17:55

Thelma

Joachim Triers forbandet smukke drama blander sex, religion og horror, men overdreven symbolik skæmmer skildringen af en kristen teenagers frigørelse.

Biografanmeldelse
28. nov. 2017 | 19:21

Maskiner

Rahul Jain har skabt en exceptionelt billedskøn film om en velkendt uretfærdighed: den indiske tekstilindustri, hvor mænd og alt for unge knægte knokler, indtil de ligner zombier.

Biografanmeldelse
27. nov. 2017 | 09:20

Væbnet med ord & vinger

Livsbekræftende og bevægende dokumentar om Michael Strunges liv går bag om myten og når ind til en forunderlig eksistens.

Biografanmeldelse
23. nov. 2017 | 10:31

Daddy’s Home 2

Efterfølgeren til Will Ferrell og Mark Wahlbergs familiekomedie byder på flere fædre, men færre grin.

Biografanmeldelse
22. nov. 2017 | 23:43

Mordet i Ori­en­t­eks­pres­sen

Kenneth Branagh er som mesterdetektiven Poirot lige så beleven gallisk som kogt medister med brunkål i en overflødig filmatisering, der savner en aura af Agatha Christies krimi-kortspil.

Biografanmeldelse
22. nov. 2017 | 17:51

Mu­mi­trol­de­nes vinter – Bliver det jul i år?

Den nye mumifilm er en smuk og eftertænksom oplevelse, men lider under, at det nærmest er en børnefilm for voksne.

Biografanmeldelse
21. nov. 2017 | 14:27

Kolos på lerfødder

Filmatisering af Stephen Fry-roman punkterer fjollede mirakler og forældede idéer om guddommelige poeter. Men hovedpersonen fremstår mere sølle end skæg.

Biografanmeldelse
18. nov. 2017 | 11:53

Lumière!

Veloplagt fransk dokumentarfilm hylder Lumière-brødrenes pionerfilm og argumenterer overbevisende for, at det er rigtige, små kunstværker.

Biografanmeldelse
16. nov. 2017 | 13:42

En ubekvem sandhed 2

Det føles flere gange som at være vidne til en genudsendelse af Al Gores gamle, men stadigt ubekvemme sandhed i Trump-æraen.

© Filmmagasinet Ekko