Anmeldelser

1 - 12 ud af 2407
Biografanmeldelse
19. sep. 2019 | 02:53

Rambo: Last Blood

Blandingen af sentimentalitet og sadisme kammer over, men i tråd med tiden er det lykkedes at gøre Rambo til en hvid, gammel og meget vred mand.

Biografanmeldelse
18. sep. 2019 | 18:06

Koko-di Koko-da

Peter Belli spiller den uhyggeligste David Lynch-karakter, der ikke er med i en David Lynch-film, i inderligt eksperimentelt sorgdrama.

kortfilmanmeldelse
18. sep. 2019 | 14:54

Super16 midt­vejs­film årgang #10

Med inspiration fra kulturelle hovedværker og et sprudlende billedsprog er der nye talenter i dansk film. Særligt én film er mesterlig!

Serieanmeldelse
18. sep. 2019 | 09:47

Helved

Sjov idé og effektiv scenografi er ikke nok til at redde tåkrummende overspillet komedie om et familiehelvede i Jylland.

Biografanmeldelse
16. sep. 2019 | 19:03

Ad Astra

Visuelt slående drama med Brad Pitt bygger effektivt op til en slags Dommedag nu i rummet, men man savner et bankende hjerte.

Biografanmeldelse
11. sep. 2019 | 22:38

Ready or Not

Verdens værste svigerfamilie byder på et blodigt spil, så bruden ikke får den eventyrlige nat, hun havde forventet.

Biografanmeldelse
11. sep. 2019 | 22:02

Good Boys

Det er ofte mere klamt end morsomt, når folkene bag Superbad lægger grovkornede sex-vitser i munden på små børn.

Biografanmeldelse
11. sep. 2019 | 13:32

Felix på vilde eventyr

Kinesisk animationsfilm om kattenes vilde liv er underholdende og dybsindigt guf for fans af Pixars eventyrlige universer.

Biografanmeldelse
10. sep. 2019 | 17:42

Krigs­fo­to­gra­fen

Følsom dokumentar viser fotografen i skudlinjen, når Jan Grarup tager billeder af lande i krig, mens han forsøger at være til stede for sine børn i Danmark.

Biografanmeldelse
10. sep. 2019 | 13:06

I trygge hænder

Fransk adoptionsdrama skaber inderlig kammermusik i dur og mol om menneskers omgang med hinanden.

Biografanmeldelse
10. sep. 2019 | 11:32

Late Night

Stærke præstationer sikrer underholdningen i komedie, der hjertevarmt går i kødet på emner som diversitet, køn, race og sexchikane.

Serieanmeldelse
08. sep. 2019 | 11:19

The Deuce – sæson 3

Afsluttende sæson af The Wire-skabernes epos om pornoindustrien er et tiltrængt kritisk blik på 80’erne, der nostalgisk hyldes i snart sagt enhver tv-serie.

© Filmmagasinet Ekko