Anmeldelser

1 - 12 ud af 2486
Biografanmeldelse
21. nov. 2019 | 03:13

Countdown

Effektiv gyser stiller skarpe spørgsmålstegn ved vores stigende afhængighed af teknologien, men mister undervejs grebet.

Biografanmeldelse
20. nov. 2019 | 21:44

Dron­nin­gens corgi

Hovedpersonen er en skabet køter i animeret børnefilm, der har en håbløst forstokket humor og gør Donald Trump til en hyggeonkel.

kortfilmanmeldelse
20. nov. 2019 | 17:23

Super8 – midt­vejs­film årgang 9

Talenterne funkler i den jyske muld, selv om man savner vildskab og vovemod på den alternative, aarhusianske filmuddannelse.

Serieanmeldelse
20. nov. 2019 | 11:19

The Crown – sæson 3

Med en pragtfuld rollebesætning og overdådig iscenesættelse viser periodedramaet, at der stadig er krudt i den britiske kongeslægt.

Biografanmeldelse
19. nov. 2019 | 18:05

Selv­mord­s­turi­sten

Nikolaj Coster-Waldau er fremragende som mismodig selvmordsmand i mesterlig, lille film om et meget stort emne.

Biografanmeldelse
17. nov. 2019 | 14:14

Marriage Story

Noah Baumbach’ studie af skilsmissens natur er en rutsjetur gennem hele følelsesregistret, som det er umuligt at gå upåvirket fra.

Biografanmeldelse
17. nov. 2019 | 13:30

Apo­ca­lypse Now: Final Cut

Fyrre år efter premieren rammer Apocalypse Now stadig som en diamantkugle i hjernebarken, og med den nye version når Francis Ford Coppola så tæt på sin oprindelige vision, som det er muligt at komme. 

Serieanmeldelse
16. nov. 2019 | 15:47

Idas fede fatcamp

To år efter serien Tykke Ida tager Ida Rud og fire andre kvinder på en alternativ fatcamp for at slutte fred med deres tykke krop.

Biografanmeldelse
15. nov. 2019 | 09:58

Hon­ning­land

Historien om en makedonsk biavler skrues sammen til formidabelt konfliktstof i fascinerende og poetisk dokumentar.

Biografanmeldelse
14. nov. 2019 | 09:55

Marianne & Leonard: Words of Love

Der er skønhed i dokumentaren om Leonard Cohen og hans norske kæreste, men kunstnermyten dyrkes for ukritisk.

Biografanmeldelse
13. nov. 2019 | 23:22

Last Christmas

Bag den julepyntede overflade er sukkersødt komediedrama intet andet end en tom hyldest til George Michaels musik.

Biografanmeldelse
13. nov. 2019 | 16:22

Made in Bangladesh

Slagkraftigt og rørende drama viser de barske kår for kvindelige arbejdere og det chokerende misforhold i tekstilbranchen.

© Filmmagasinet Ekko