Anmeldelser

For tag: netflix
49 - 60 ud af 74
Tv-anmeldelse
22. juli 2015 | 09:43

Wet Hot American Summer: First Day of Camp

Bradley Cooper, Amy Poehler og Co. er efter fjorten år tilbage i sommerlejren Camp Firewood i en charmerende og veloplagt serie-prequel til kultfilmen Wet Hot American Summer.

Tv-anmeldelse
11. juni 2015 | 17:06

Orange Is the New Black – sæson 3

Orange er ikke længere det nye sort, men Netflix’ flagskib om et pikant kvindefængsel sejler lydefrit videre med regnbuefarvede bannere.

Tv-anmeldelse
19. mar. 2015 | 09:37

Bloodline

Familiehemmelighederne serveres ikke på et sølvfad i Netflix-serien. De siver op gennem gulvbrædderne med velspillet uforudsigelighed.

Tv-anmeldelse
06. mar. 2015 | 12:46

Un­break­able Kimmy Schmidt

Ny serie af folkene bag 30 Rock får høj komik ud af sammenstødet mellem religiøs fanatisme og moderne forbrugskultur.

Tv-anmeldelse
26. dec. 2014 | 22:58

Marco Polo

Netflix går Vikings og Rome i bedene med et dyrt, historisk drama. Serien træder knapt så mange nye stier, som Marco Polo selv, men turen er fængende.

Tv-anmeldelse
24. feb. 2014 | 17:01

House of Cards – sæson 2

Sæson to af Netflix-serien House of Cards er en potent og veldrejet politisk thriller, der løftes af Kevin Spacey og Robin Wrights skuespil, men den lever ikke op til hypen.

Streaminganmeldelse
04. sep. 2019 | 12:53

The Laun­dro­mat

Steven Soderbergh angriber finansverdenens grådighed med historien om Panama-papirerne i en Netflix-komedie, som ikke er særligt sjov.

Serieanmeldelse
04. juli 2019 | 16:22

Stranger Things – sæson 3

Netflix’ flagskib byder på endnu en underholdende monsterjagt, men serien er ved at løbe tør for originale idéer.

Serieanmeldelse
07. juni 2019 | 11:38

After Life

Der er øjeblikke af sandhed og poesi i Ricky Gervais’ serie om sorg, men enmandsforestillingen er ofte mere pladder end humanisme.

Streaminganmeldelse
06. maj 2019 | 10:27

Extremely Wicked, Shock­ingly Evil and Vile

Zac Efron er velbalanceret som Ted Bundy, men Netflix’ film om seriemorderens kærlighedsliv er moralsk problematisk.

Serieanmeldelse
02. apr. 2019 | 18:30

Quicksand – størst af alt

Netflix’ første svenske serie er så intens og medrivende, at man bliver opslugt af følelserne og næsten glemmer svaghederne.

Streaminganmeldelse
18. dec. 2018 | 21:42

Bird Box

Susanne Bier har ikke meget at arbejde med i postapokalyptisk sci-fi-drama, der byder på drypvis spænding, men er for pæn i skildringen af Jordens undergang.

© Filmmagasinet Ekko