Anmeldelser

2305 - 2316 ud af 2618
Cph:Dox 2017
14. mar. 2017 | 16:30

The John Dalli Mystery

Mads Brügger og Mikael Bertelsen fortsætter veloplagt deres galgenhumoristiske detektiv-udgaver af Gøg og Gokke i EU’s magtlabyrint.

Cph:Dox 2017
15. mar. 2017 | 07:52

Safari

Misantropen Ulrich Seidl tager med hvide europæere på safari i Afrika. Det er alt efter temperament interessant, grotesk eller modbydeligt.

Cph:Dox 2017
15. mar. 2017 | 17:00

Tower

Animeret dokumentar er et enestående vidnesbyrd om det første skoleskyderi i USA og arnestedet for den moderne, amerikanske selvtægtskultur.

Biografanmeldelse
16. mar. 2017 | 08:15

Skønheden og udyret

Loyal gendigtning af barndomsklassikeren spiller sine kort sikkert, men skaber alligevel en overrumplende musicaloplevelse.

Cph:Dox 2017
23. mar. 2017 | 12:44

City of Ghosts

Matthew Heinemans dokumentar om almindelige syrere, der skildrer Islamisk Stats rædselsregime i Raqqa, er den ultimative beretning fra krigen i Syrien.

Cph:Dox 2017
15. mar. 2017 | 20:07

Craigs­list Allstars

Det er svært at se det relevante i en selvoptaget performance-dokumentar, der ikke har den store interesse for de mænd, den portrætterer.

Serieanmeldelse
17. mar. 2017 | 08:33

Iron Fist

Det nye skud på Netflix’ superheltestamme er et lille, vissent blad på den ellers imponerende krone af Marvel-helte.

Cph:Dox 2017
17. mar. 2017 | 14:46

Cam­eraper­son

Originalt portræt af berømt fotograf viser empati i en verden af tortur og undertrykkelse.

Cph:Dox 2017
16. mar. 2017 | 13:26

The Skyjacker’s Tale

I en overraskende let tone oprulles historien om en charmerende flykaprer og dømt massemorder, der måske er blevet udsat for et justitsmord.

Cph:Dox 2017
17. mar. 2017 | 21:18

69 Minutes of 86 Days

Norsk debutinstruktør har skabt en mageløs dokumentar om et flygtningebarn og hendes families vej op gennem Europa. Den viser, at filmkunsten kan noget, ingen anden kunstart kan.

Biografanmeldelse
19. mar. 2017 | 22:07

A Modern Man

Eva Mulvad forsøger med sin poetisk snigende metode at nå ind bag en smuk violinists ydre. Men perfektionisten Charlie Siem lukker ikke nogen ind.

Cph:Dox 2017
20. mar. 2017 | 09:32

Stranger in Paradise

Debutinstruktør undersøger den globale flygtningekrise i et enkelt klasselokale. Resultatet er tankevækkende.

© Filmmagasinet Ekko