Anmeldelser

2305 - 2316 ud af 2437
Biografanmeldelse
09. aug. 2018 | 12:04

Book Club

Romantisk komedie om seniortilværelsen er humoristisk og charmerende, men efterlader også krummede tæer.

Biografanmeldelse
09. aug. 2018 | 07:07

Sweet Country

Nådesløs western fra det vilde øst går i marv og ben med barsk fortælling om racismens afgrundsdybe brutalitet.

blu-ray-anmeldelse
05. sep. 2018 | 15:54

Hammer Volume One: Fear Warning!

Fire film fra det legendariske engelske filmselskab Hammer viser, hvordan man i 60’erne skabte psykologisk gys med visuel slagkraft på små budgetter.

Serieanmeldelse
10. aug. 2018 | 22:04

Insecure – sæson 3

Issas kærlighedsliv, karriere og boligsituation er gået i vasken, men det forhindrer ikke seriens nye sæson i gedigen galgenhumor.

Biografanmeldelse
13. aug. 2018 | 23:12

Nancy

Familiedrama om en bortført kvindes tilbagevenden til forældrene efter 30 år er en velspillet perle af mystik.

Biografanmeldelse
16. aug. 2018 | 11:42

Wonderful Copen­ha­gen

Dunkelt drama om prostitutionsmiljøet på Vesterbro mister nuancerne i blodig skildring af livet på bunden af gadeslummen.

Biografanmeldelse
22. aug. 2018 | 14:15

Maria by Callas

Følsom og personlig dokumentar er en betagende kærlighedserklæring til La Divina, det 20. århundredes store operadiva Maria Callas.

Biografanmeldelse
23. aug. 2018 | 09:23

Dommerens valg

Retssalsdrama med Emma Thompson taber de moralske dilemmaer på gulvet, fordi den også vil være et kærlighedsdrama.

Biografanmeldelse
30. aug. 2018 | 17:11

Ordets magt

Både højreekstremister og den politisk korrekte venstrefløj får modspil i fransk komedie om venskab på tværs af kulturelle forskelle.

Biografanmeldelse
04. sep. 2018 | 09:40

Whitney

Dokumentar om Whitney Houston graver ned i skjult traume og skaber et betagende portræt af en talentfuld og fejlbarlig kvinde.

Biografanmeldelse
02. okt. 2018 | 00:37

Se København

Københavner-symfoni med elektronisk musik af Massive Attack og Brian Eno fungerer glimtvis som en nysgerrig udforskning af byen, men lever ikke op til sit store forbillede.

Serieanmeldelse
07. sep. 2018 | 21:20

BoJack Horseman – sæson 5

Netflix-seriens satire over Hollywoods hykleri er stadig spiddende effektiv, og femte sæson finder en relevant og modig #MeToo-vinkel på filmbyen.

© Filmmagasinet Ekko