Anmeldelser

2305 - 2316 ud af 2574
Biografanmeldelse
05. apr. 2017 | 23:29

Dengang i maj

Inspireret af sin mors oplevelser under Anden Verdenskrig har fransk instruktør lavet en bittersød og sommernostalgisk film, der mangler en klar vision.

Biografanmeldelse
04. apr. 2017 | 11:43

Chevalier

Gådefuld, græsk film om seks mænd på en båd dissekerer med sort humor det mandlige ego og menneskets konkurrenceiver.

Streaminganmeldelse
05. apr. 2017 | 22:44

The Discovery

Netflix’ film The Discovery med Jason Segel og Rooney Mara balancerer sikkert mellem menneskeligt drama og udforskelse af livet efter døden.

Biografanmeldelse
04. apr. 2017 | 20:59

Lo and Behold

Werner Herzog vil rundt i så mange af internettets krinkelkroge, at han er lige ved at fare vild. Men så skærer den geniale stemme igennem.

Biografanmeldelse
08. apr. 2017 | 17:35

The Allins

På scenen opførte GG Allin sig som en voldelig lort, der smurte sig ind i lort og kastede med lort. Men dansk dokumentar viser, at han også bare var sin mors søn.

Tv-anmeldelse
15. apr. 2017 | 06:53

Genius

Geoffrey Rush er en fryd for øjet som Albert Einstein i en stilistisk gennemført serie, der byder på alt fra saftigt trekantsdrama til grum nazisme.

Tv-anmeldelse
17. apr. 2017 | 08:48

Historien om Danmark

DR’s fremragende Danmarkshistorie er fortalt i et tempo, hvor alle kan være med, og har samtidig modet til at være en politisk samtidskommentar.

Serieanmeldelse
18. apr. 2017 | 13:55

Skam – sæson 4, afsnit 1

Kan man være en artig muslim, selv om man er teenager i Norge? Fjerde sæson af den norske successerie tegner til at byde på et intenst og måske endda blodigt trekantsdrama.

Serieanmeldelse
21. apr. 2017 | 01:58

Fargo – sæson 3

Med et nyt karaktergalleri og uforudsigelige mord suger Noah Hawley os igen ind i sit kaotiske, men dragende univers.

Serieanmeldelse
22. apr. 2017 | 14:27

Skam – sæson 4, afsnit 2

Skandinaviens store ungdomsserie løfter niveauet i andet afsnit, hvor små problemer bliver højdramatiske i det kompromisløse teenageliv.

Kunstanmeldelse
25. apr. 2017 | 01:27

Rejsen

Christoffer Boes særudstilling på Moesgaard Museum er en ambitiøs og poetisk filmisk rejse i menneskehedens grundvilkår.

Biografanmeldelse
25. apr. 2017 | 23:15

The Fits

Med fremragende skuespil af den blot elleveårige Royalty Hightower og en gennemført billedside kommer uhyggen snigende i en af årets overraskelser.

© Filmmagasinet Ekko