Anmeldelser

2317 - 2328 ud af 2403
Serieanmeldelse
15. okt. 2018 | 11:51

Camping

HBO-komedieserie af kvinderne bag Girls farer vild med kedelige karakterer, der er så langt ude i skoven, at det hverken er sjovt eller troværdigt.

Biografanmeldelse
15. okt. 2018 | 12:29

Fahren­heit 11/9

Michael Moore fortæller os alt det, vi vidste i forvejen med en insisterende uro og en berettiget frygt for fremtiden.

Serieanmeldelse
19. okt. 2018 | 00:07

Making a Murderer – sæson 2

Er den nye forsvarsadvokat samaritan eller grib? Vil sæson 2 pege på mulige gerningsmænd? Hvem er det egentlig, der ”skaber en morder”? True crime-hittet tager en interessant, men farlig drejning.

Boganmeldelse
18. okt. 2018 | 07:31

Olsen Banden

Overdådig coffee table-bog beretter spændende om den populære filmseries tilblivelse fra helikopterperspektiv med nørdede neddyk i detaljer.

Biografanmeldelse
31. okt. 2018 | 15:55

The Man Who Stole Banksy

Ambitiøs dokumentar om et Banksy-værk fra Bethlehem rejser vigtige spørgsmål, men fortaber sig i talende jakkesæt og palæstinensiske rappere.

Biografanmeldelse
01. nov. 2018 | 07:52

Nød­dek­næk­ke­ren og de fire kon­ge­ri­ger

Disneys version af klassisk julefortælling har imponerende scenografi, men det bliver næsten for meget af det gode.

Biografanmeldelse
02. nov. 2018 | 22:22

Climax

Med en vild idé tager franske Gaspar Noé sit livtag med deliriet, hvor skuespillerne er marionetter i instruktørens crescendo af en dødedans.

Biografanmeldelse
07. nov. 2018 | 20:17

Ju­le­man­dens datter

Ella Testa Kusk leverer en imponerende barnepræstation i dansk familiefilm, som er for pæn og opbyggelig til for alvor at underholde.

Streaminganmeldelse
16. nov. 2018 | 01:33

Journey’s End

Det er stærk kost, når britisk drama med imponerende realisme skildrer en gruppe soldater i en skyttegrav under Første Verdenskrig.

Biografanmeldelse
20. nov. 2018 | 22:28

Widows

Oscar-vinderen Steve McQueen forsøger at fusionere kup-thriller, politisk drama og en historie om sårede kvinder, men glemmer den elementære spænding.

Biografanmeldelse
29. nov. 2018 | 09:35

Peddersen og Findus – Findus flytter hjemmefra

Mødet mellem animation og live-action er alt andet end velfungerende i filmatisering af folkekær fortælling om Peddersen og Findus.

Biografanmeldelse
06. dec. 2018 | 09:37

Engle går i hvidt

Modig kinesisk independentfilm skildrer korruption og kvindeundertrykkelse med en stærk fortælling om overgreb på unge piger.

© Filmmagasinet Ekko