Anmeldelser

2317 - 2328 ud af 2359
Biografanmeldelse
11. mar. 2019 | 21:35

Silvio og de andre

Paolo Sorrentino har samlet sammen til sit magnum opus, der med visuel overskud udforsker hedonisme gennem fænomenet Silvio Berlusconi.

Serieanmeldelse
12. mar. 2019 | 01:02

The Case Against Adnan Syed

HBO’s dokumentarserie om den populære podcast Serials hovedperson demonstrerer ufrivilligt, at det er på tide at stoppe den nyfigne morderjagt.

Streaminganmeldelse
16. mar. 2019 | 11:19

The Eyes of Orson Welles

Selv i et middelmådigt portræt, der som sit scoop viser efterladte tegninger og skitser, brænder Orson Welles’ stærke vision igennem.

Biografanmeldelse
16. mar. 2019 | 12:14

X&Y

Hvem er vi? spørger svenske Anna Odell og får hjælp af stjerner som Mikael Persbrandt, Trine Dyrholm og Sofie Gråbøl i spøjs metafilm, der underholder, men ikke gør én klogere.

Biografanmeldelse
19. mar. 2019 | 12:42

Ramen Shop

Sentimentalt asiatisk drama prøver ihærdigt at fremmane tårer, men det er snarere mundvandet, filmen får til at løbe.

Cph:Dox 2019
19. mar. 2019 | 22:49

Re­for­mi­sten

Dokumentar om Danmarks første kvindelige imam udforsker religiøse fortolkninger, men har huller i historien og efterlader ubesvarede spørgsmål.

Cph:Dox 2019
19. mar. 2019 | 22:26

Q’s Barber­shop

Dokumentar om en livsglad frisør i Vollsmose sætter veloplagt ansigt på de mennesker, der ofte ender som tal og skræmmebilleder.

Cph:Dox 2019
19. mar. 2019 | 19:23

The Other Munch

Forfatteren Knausgård finder i samtale med instruktøren Joachim Trier et øjenåbnende perspektiv på Edvard Munch’ mindre kendte billeder.

Cph:Dox 2019
20. mar. 2019 | 15:51

Ferrante Fever

Den verdensberømte og anonyme forfatter Elena Ferrante bliver analyseret i dokumentar, der for ofte ender i kaskader af banaliteter.

Cph:Dox 2019
20. mar. 2019 | 16:25

Where Man Returns

Norske Egil Håskjold Larsen udforsker en ensom jægers kamp mod Nordnorges brutale natur i billedskøn fortælling.

Cph:Dox 2019
20. mar. 2019 | 18:07

The Panama Papers

Det lykkes instruktøren Alex Winter at gøre en af de væsentlige, journalistiske afsløringer i nyere tid til en kedsommelig affære.

Cph:Dox 2019
20. mar. 2019 | 18:58

The Rest

Den kinesiske kunstner Ai Weiwei sætter igen lup på flygtningekrisen, men mellem menneskeskæbnerne mangler den kritiske vinkel.

© Filmmagasinet Ekko