Anmeldelser

2317 - 2328 ud af 2566
Biografanmeldelse
09. aug. 2017 | 09:08

Dan­se­rin­den

Danserinden er et poetisk og fysisk påtrængende studie af kunstnerisk skabertrang, som ikke kan forklares, men skal opleves.

Biografanmeldelse
09. aug. 2017 | 19:10

Annabelle 2: Skabelsen

Skabelseshistorien om den rædselsfulde dukke er bedre end forgængeren, men holder kun gyserklichéerne i ave takket være gode børneskuespillere.

Musikanmeldelse
13. aug. 2017 | 16:24

Good Time Soundtrack

Med et mix af vild støj og smukke synthpop-melodier samt en moderne evergreen med Iggy Pop lyder musikken til Good Time som årets soundtrack.

Biografanmeldelse
16. aug. 2017 | 15:23

Su­per­swe­de: En film om Ronnie Peterson

Svensk Formel 1-dokumentar fortæller med retro-skønhed om den lille forskel på sejr og død. Hovedpersonen Ronnie Peterson er desværre ikke lige så fængende.

Biografanmeldelse
16. aug. 2017 | 09:14

Pa­tri­ar­ken

Familiedrama på New Zealand om generationskløften holder et stærkt tempo og bruger gys og action til at indfange publikum.

Biografanmeldelse
15. aug. 2017 | 14:38

Hjemme i verden

Forfatteren Kirsten Thorup er en levende fortæller i anonym og bedaget portrætfilm.

Biografanmeldelse
20. aug. 2017 | 15:44

Detroit

Kathryn Bigelow forvandler den sande historie om de voldelige raceoptøjer i den amerikanske storby i 1967 til en fabelagtig, indigneret spændingsfilm.

Serieanmeldelse
21. aug. 2017 | 12:44

The Defenders

Seriernes svar på The Avengers er en skuffende fortælling om en ellers dragende og dynamisk heltegruppe.

Serieanmeldelse
23. aug. 2017 | 12:57

Halt and Catch Fire – sæson 4

Det bliver meget vemodigt at skulle tage afsked med de opfindsomme computernørder i en fjerde sæson, der tegner til at blive seriens bedste.

Biografanmeldelse
23. aug. 2017 | 09:12

Souvenir

Isabelle Huppert viser igen, at hun er en af tidens største skuespillere. Desværre sker det i en film, hvor hverdagens små trakasserier fylder for meget.

Serieanmeldelse
04. sep. 2017 | 09:17

Better Things – sæson 2, afsnit 1-3

Pamela Adlon og Louis C.K. holder det meget høje niveau, når en vidunderligt brysk alenemor bryder med liderlige latinoer og forbasket romantik.

Biografanmeldelse
05. sep. 2017 | 13:44

Barndom

Norsk flue på væggen-dokumentar viser livet i en Rudolf Steiner-børnehave, så curlingforældrene får speltbollerne galt i halsen.

© Filmmagasinet Ekko