Anmeldelser

2341 - 2352 ud af 2621
Serieanmeldelse
21. aug. 2017 | 12:44

The Defenders

Seriernes svar på The Avengers er en skuffende fortælling om en ellers dragende og dynamisk heltegruppe.

Biografanmeldelse
23. aug. 2017 | 09:12

Souvenir

Isabelle Huppert viser igen, at hun er en af tidens største skuespillere. Desværre sker det i en film, hvor hverdagens små trakasserier fylder for meget.

Serieanmeldelse
28. aug. 2017 | 13:53

The Deuce – afsnit 1-3

De første tre afsnit af serien om den amerikanske sex-industris fødsel i 1970’ernes New York skildrer komplekst og fascinerende livet blandt ludere og bartendere.

Serieanmeldelse
31. aug. 2017 | 16:23

Narcos – sæson 3

Alle trækkes ned i ondskabens søle i tredje sæson af den colombianske narkokrig. Den uoverskuelige kamp mod kokain turneres så autentisk, at det mærkes i maven.

Biografanmeldelse
31. aug. 2017 | 13:25

The Hitman’s Bodyguard

Kemien mellem Ryan Reynolds og Samuel L. Jackson slår aldrig rigtigt gnister i den halvslatne actionkomedie The Hitman’s Bodyguard.

Serieanmeldelse
04. sep. 2017 | 09:17

Better Things – sæson 2, afsnit 1-3

Pamela Adlon og Louis C.K. holder det meget høje niveau, når en vidunderligt brysk alenemor bryder med liderlige latinoer og forbasket romantik.

Biografanmeldelse
06. sep. 2017 | 07:15

Stefan Zweig: Farvel til Europa

Tysk portrætfilm er en undergangsfortælling om en af mellemkrigsårenes største forfattere. Og en mindelse om dengang for ikke så længe siden, hvor Europa ikke var et sted, man flygtede til, men fra.

Serieanmeldelse
06. sep. 2017 | 09:40

It's Always Sunny in Phil­adelphia – sæson 11

Afsindig amerikansk sitcom hylder menneskets værste sider og er selv i ellevte sæson et komisk fyrtårn i serielandskabet.

Serieanmeldelse
06. sep. 2017 | 14:32

The State

Miniserie om Islamisk Stat giver et barskt, nøgternt indblik i hverdagen i kalifatet. Men et vigtigt spørgsmål besvares aldrig.

Tv-anmeldelse
10. sep. 2017 | 15:29

Lida

Anna Eborns eftertænksomme dokumentar om den 81-årige Lida i Ukraine indkapsler tidens tand og alderdommens ensomhed.

Serieanmeldelse
18. sep. 2017 | 09:50

Vice Prin­cipals – sæson 2

Diabolsk morsom komedieserie spidder de vrede, hvide mænd, der gjorde Donald Trump til verdens mest magtfulde mand.

Streaminganmeldelse
18. sep. 2017 | 19:32

Tin Star

En lilleby bliver rystet af mystiske mord, men det er for skildringen af indre dæmoner og Tim Roths spil som fordrukken, hævngerrig politimand, at Tin Star skal ses.

© Filmmagasinet Ekko