Anmeldelser

2341 - 2352 ud af 2383
Serieanmeldelse
12. mar. 2019 | 01:02

The Case Against Adnan Syed

HBO’s dokumentarserie om den populære podcast Serials hovedperson demonstrerer ufrivilligt, at det er på tide at stoppe den nyfigne morderjagt.

Streaminganmeldelse
16. mar. 2019 | 11:19

The Eyes of Orson Welles

Selv i et middelmådigt portræt, der som sit scoop viser efterladte tegninger og skitser, brænder Orson Welles’ stærke vision igennem.

Cph:Dox 2019
23. mar. 2019 | 15:13

Vox Lux

Natalie Portman leverer en medrivende præstation som magnetisk og bidsk popdiva, der som barn overlever et skoleskyderi, men senere jagter samme udødelighed som terroristerne.

Biografanmeldelse
19. mar. 2019 | 12:42

Ramen Shop

Sentimentalt asiatisk drama prøver ihærdigt at fremmane tårer, men det er snarere mundvandet, filmen får til at løbe.

Cph:Dox 2019
19. mar. 2019 | 22:49

Re­for­mi­sten

Dokumentar om Danmarks første kvindelige imam udforsker religiøse fortolkninger, men har huller i historien og efterlader ubesvarede spørgsmål.

Cph:Dox 2019
19. mar. 2019 | 18:16

Memory: The Origins of Alien

Man bliver godt underholdt, når Alexandre O. Philippe med nørdens nidkærhed optrevler historien om et af Hollywoods mest skelsættende febermareridt.

Cph:Dox 2019
19. mar. 2019 | 19:23

The Other Munch

Forfatteren Knausgård finder i samtale med instruktøren Joachim Trier et øjenåbnende perspektiv på Edvard Munch’ mindre kendte billeder.

Cph:Dox 2019
20. mar. 2019 | 15:51

Ferrante Fever

Den verdensberømte og anonyme forfatter Elena Ferrante bliver analyseret i dokumentar, der for ofte ender i kaskader af banaliteter.

Cph:Dox 2019
20. mar. 2019 | 16:25

Where Man Returns

Norske Egil Håskjold Larsen udforsker en ensom jægers kamp mod Nordnorges brutale natur i billedskøn fortælling.

Cph:Dox 2019
20. mar. 2019 | 18:58

The Rest

Den kinesiske kunstner Ai Weiwei sætter igen lup på flygtningekrisen, men mellem menneskeskæbnerne mangler den kritiske vinkel.

Cph:Dox 2019
21. mar. 2019 | 09:30

John McEnroe: In the Realm of Per­fec­tion

Fransk dokumentarfilm om John McEnroe viser menneskets banale måde at være genial på gennem atletens unikke udtryk i sportens betagende bevægelighed.

Cph:Dox 2019
21. mar. 2019 | 09:56

Searching Eva

Lige så vild og farlig Eva er, lige så konform og pæn er dokumentaren om hende.

© Filmmagasinet Ekko