Anmeldelser

2341 - 2352 ud af 2571
Cph:Dox 2018
16. mar. 2018 | 00:12

Matangi / Maya / M.I.A.

Kraftfuld dokumentar skaber sympati med den kontroversielle rapper, der må slås med censur, fordi hun vil bruge sin stemme til mere end underholdning.

Cph:Dox 2018
17. mar. 2018 | 21:10

Giants and the Morning After

Billedprægtig svensk dokumentar hylder smålivets ildsjæle i et svinende lokalsamfund, der ligger i det afsides højland.

Cph:Dox 2018
17. mar. 2018 | 14:57

Caniba

Filmen om en japansk kannibal er så ubehagelig, at det nærmest er umuligt at se den til ende. Til gengæld får man et fascinerende indblik i en af menneskets bizarre sider.

Cph:Dox 2018
17. mar. 2018 | 23:05

Last Year in Utopia

Rekonstruktion af tysk reality-show er ulideligt meta og komplet uforståelig, hvis man ikke kender det oprindelige program.

Cph:Dox 2018
18. mar. 2018 | 21:35

The Distant Barking of Dogs

Danske Simon Lereng Wilmont har skabt en poetisk og stemningsfuld dokumentar om at være barn og vokse op et sted, der er præget af krig og ødelæggelse.

Cph:Dox 2018
21. mar. 2018 | 01:31

Bisbee ’17

Med billedskønne rekonstruktioner og musikalske optrædener er dokumentar om en amerikansk tragedie meget mere end en lærerig historietime.

Biografanmeldelse
19. mar. 2018 | 16:22

Mont­par­nas­se Bienvenüe

Mesterligt fransk drama i nybølgens ånd er en uforudsigelig tour de force, hvor man føler, at man sidder med en yngre kvindes skæbne i sine hænder.

Biografanmeldelse
20. mar. 2018 | 10:39

You Were Never Really Here

Takket være Joaquin Phoenix’ mesterlige præstation som melankolsk lejemorder løfter Lynne Ramsays hævndrama sig over den kunstfærdige stiløvelse.

Cph:Dox 2018
20. mar. 2018 | 19:57

Lyk­ke­læn­der

Med sin tørre humor og nøjsomme fortælling udstiller Lasse Lau vores uvidenhed om Grønlands sælsomme kultur og forhold til rigsfællesskabet.

Biografanmeldelse
22. mar. 2018 | 16:20

Peter Kanin

De fantasifulde børnebøger om Peter Kanin vækkes med sødme og humor til live i en munter fornøjelse af en animationsfilm.

Biografanmeldelse
21. mar. 2018 | 15:22

The Strangers: Prey at Night

Ti år efter originalen vender de tre maskerede dræbere tilbage i en efterfølger, der med al ønskelig tydelighed viser, hvordan man ikke skal lave en slasher-film.

Biografanmeldelse
24. mar. 2018 | 14:04

Fædre og sønner

Fortiden forenes vedkommende med nutiden i Andreas Dalsgaards dokumentar, der fortæller den farverige spion- og kolonialisme-historie om familien Haslund-Christensen.

© Filmmagasinet Ekko