Anmeldelser

2353 - 2364 ud af 2402
Streaminganmeldelse
16. mar. 2019 | 11:19

The Eyes of Orson Welles

Selv i et middelmådigt portræt, der som sit scoop viser efterladte tegninger og skitser, brænder Orson Welles’ stærke vision igennem.

Biografanmeldelse
16. mar. 2019 | 12:14

X&Y

Hvem er vi? spørger svenske Anna Odell og får hjælp af stjerner som Mikael Persbrandt, Trine Dyrholm og Sofie Gråbøl i spøjs metafilm, der underholder, men ikke gør én klogere.

Cph:Dox 2019
23. mar. 2019 | 15:13

Vox Lux

Natalie Portman leverer en medrivende præstation som magnetisk og bidsk popdiva, der som barn overlever et skoleskyderi, men senere jagter samme udødelighed som terroristerne.

Biografanmeldelse
19. mar. 2019 | 12:42

Ramen Shop

Sentimentalt asiatisk drama prøver ihærdigt at fremmane tårer, men det er snarere mundvandet, filmen får til at løbe.

Cph:Dox 2019
19. mar. 2019 | 22:49

Re­for­mi­sten

Dokumentar om Danmarks første kvindelige imam udforsker religiøse fortolkninger, men har huller i historien og efterlader ubesvarede spørgsmål.

Cph:Dox 2019
19. mar. 2019 | 18:16

Memory: The Origins of Alien

Man bliver godt underholdt, når Alexandre O. Philippe med nørdens nidkærhed optrevler historien om et af Hollywoods mest skelsættende febermareridt.

Cph:Dox 2019
19. mar. 2019 | 19:23

The Other Munch

Forfatteren Knausgård finder i samtale med instruktøren Joachim Trier et øjenåbnende perspektiv på Edvard Munch’ mindre kendte billeder.

Cph:Dox 2019
20. mar. 2019 | 17:17

Push

Tankevækkende og uhyre aktuel dokumentar om, hvordan big business gør det umuligt for almindelige mennesker at bo i verdens storbyer.

Cph:Dox 2019
20. mar. 2019 | 15:51

Ferrante Fever

Den verdensberømte og anonyme forfatter Elena Ferrante bliver analyseret i dokumentar, der for ofte ender i kaskader af banaliteter.

Cph:Dox 2019
20. mar. 2019 | 16:25

Where Man Returns

Norske Egil Håskjold Larsen udforsker en ensom jægers kamp mod Nordnorges brutale natur i billedskøn fortælling.

Cph:Dox 2019
20. mar. 2019 | 18:07

The Panama Papers

Det lykkes instruktøren Alex Winter at gøre en af de væsentlige, journalistiske afsløringer i nyere tid til en kedsommelig affære.

Cph:Dox 2019
20. mar. 2019 | 18:58

The Rest

Den kinesiske kunstner Ai Weiwei sætter igen lup på flygtningekrisen, men mellem menneskeskæbnerne mangler den kritiske vinkel.

© Filmmagasinet Ekko