Anmeldelser

2521 - 2532 ud af 2670
Biografanmeldelse
29. juni 2018 | 23:52

Far til fire i solen

Vittighederne går hen over børns hoveder i den 117. udgave af Far til fire, hvor iscenesættelsen har en glathed, der minder om reklamefilm.

Boganmeldelse
06. juli 2018 | 11:44

Room to Dream

David Lynch’ selvbiografi er et definitivt værk, der modsætter sig analyse og giver læserne plads til at drømme.

Biografanmeldelse
04. juli 2018 | 09:58

Ant-Man and the Wasp

Marvels nye superheltefilm har humor og solide skuespilpræstationer, men er unødvendigt indviklet og føles som en letkøbt omgang.

Biografanmeldelse
06. juli 2018 | 15:27

A Ciambra – et hjørne af Italien

Barsk realisme og drømmeagtig skønhed gør italiensk film om ung fyrs overgang til voksen i slumkvarter til fascinerende oplevelse.

Tv-anmeldelse
05. juli 2018 | 09:43

Minder fra Palæstina

Engageret dansk dokumentar om et museum i en flygtningelejr i Beirut vækker interessen for Palæstinas rige kulturhistorie, som er i fare for at gå i glemmebogen.

Biografanmeldelse
12. juli 2018 | 09:18

Bergman – et år, et liv

Uomgængelig dokumentar timet til Ingmar Bergmans 100-årsdag afslører, at hans selvbiografi ofte var opdigtet. Derimod var han hudløst ærlig i sin filmkunst.

Streaminganmeldelse
14. juli 2018 | 12:08

Robin Williams: Come Inside My Mind

Medrivende portrætfilm er en dybtfølt hyldest til en af Hollywoods helte, men holder igen, når den viser hans skyggesider.

Serieanmeldelse
17. juli 2018 | 12:20

Who Is America?

Den engelske provokatør Sacha Baron Cohen fanger idioter i deres eget garn i sammenstykket komedieserie, hvor kun nogle af stykkerne er sjove.

Streaminganmeldelse
17. juli 2018 | 16:22

Becoming Bond

Det er ukritisk, men rørende og underholdende, når George Lazenby fortæller røverhistorier om, hvordan han pludselig fik rollen som Agent 007.

Biografanmeldelse
23. juli 2018 | 15:04

Beast

Britisk talent debuterer med foruroligende kærlighedsfortælling om gådefuld vildskab og bæstet i mennesket.

Serieanmeldelse
25. juli 2018 | 10:22

GLOW – sæson 2

Selv hvis man ikke bryder sig om wrestling, er det umuligt at modstå de underskønne kvinders charmerende favntag med livet.

Biografanmeldelse
26. juli 2018 | 06:37

Åben­ba­rin­gen

Fransk drama starter lovende med gådefuld mystik, men er trods godt skuespil en lidt flad film om tro, tvivl og bedrag.

© Filmmagasinet Ekko