Anmeldelser

2545 - 2556 ud af 2670
Serieanmeldelse
17. sep. 2018 | 09:39

Maniac

True Detective-instruktøren Cary Fukunaga har med Jonah Hill og Emma Stone i spidsen skabt en syret, melankolsk og virkelig morsom komedieserie.

Serieanmeldelse
19. sep. 2018 | 08:39

30

Anden sæson af komedieserie om grænselandet mellem ungdommen og voksenlivet er fyldt med charmerende personer og morsomme situationer.

festivalanmeldelse
19. sep. 2018 | 11:08

This. Festival

Ny aarhusiansk festival rammer plet med tværfagligheden, men kunsten halter efter.

Biografanmeldelse
19. sep. 2018 | 15:55

Bare Juliet

Romantisk komedie går den slagne vej, men er vittig og velspillet med referencer til genrens klassikere.

Musikanmeldelse
21. sep. 2018 | 15:30

Natsvær­me­ri

Nyt album fra geniale Bent Fabricius-Bjerre med nogle af hans smukkeste kompositioner er en vammel omgang.

Serieanmeldelse
21. sep. 2018 | 21:11

American Vandal – sæson 2

Anden omgang af Netflix’ true crime-komedie er ikke så frisk som første sæson, men den er stadig en skarp og medrivende genresatire.

Biografanmeldelse
26. sep. 2018 | 11:18

A Simple Favor

Bridesmaids-instruktøren Paul Feig bevæger sig i en mørkere retning, men hans nye film ved ikke, om den skal være romantisk thriller eller forstadskomedie.

Biografanmeldelse
27. sep. 2018 | 02:21

Hell Fest

En overraskende munter fejring af gammeldags slasher-film underholder uden at være rigtigt uhyggelig.

Cph Pix 2018
01. okt. 2018 | 19:18

Donbass

Tragikomisk og ubehageligt realistisk drama om Ukraines borgerkrig giver et sjældent indblik i en splittet nation, som er befængt med fake news.

Cph Pix 2018
01. okt. 2018 | 22:40

The Outlaws

Sydkoreansk action-thriller har ikke store ambitioner, men holdes oven vande af en hovedperson, der er lige så karismatisk, som hans overarme er store.

Kunstanmeldelse
09. okt. 2018 | 13:48

French Kiss

Viborg-udstilling i samarbejde med Danmarks største animationsfestival demonstrerer alsidigheden, legesygen og den kunstneriske værdi i animationsfilm.

Serieanmeldelse
02. okt. 2018 | 17:05

Kriger

Christoffer Boe fortæller med bravur en krimihistorie i seks afsnit, som med hypnotiske billeder og skarp psykologi indfanger kampen i Københavns brutale underverden.

© Filmmagasinet Ekko