Anmeldelser

1 - 12 ud af 2717
Biografanmeldelse
09. juli 2020 | 08:29

Bølle på eventyr

Computeranimeret eventyr med hunde starter sjovt og originalt, men ender som en rodet og floskelfyldt børnefilm.

Biografanmeldelse
08. juli 2020 | 21:41

The Outpost

Medrivende action og godt skuespil af stortalentet Caleb Landry Jones kan næsten opveje et halvsløjt manuskript.

Streaminganmeldelse
07. juli 2020 | 17:21

Greyhound

Tom Hanks’ flådedrama fra Anden Verdenskrig underholder med effektiv action, men personskildringen holder ikke vand.

Biografanmeldelse
07. juli 2020 | 13:37

Little Joe

En mystisk blomst danner symbolsk afsæt for en isnende thriller om menneskets lykkejagt i visuelt betagende Cannes-vinder.

Biografanmeldelse
06. juli 2020 | 02:26

Livets bedste år

53 år efter Manden og kvinden mødes Anouk Aimée og Jean-Louis Trintignant igen i en film, der binder en livssløjfe og balancerer mellem sentimentalitet og ægte filmmagi.

Streaminganmeldelse
03. juli 2020 | 17:50

The Old Guard

Actionbrag med Charlize Theron byder på velkoreograferede kampe, men handlingen er forudsigelig, og filmen tager sig selv for alvorligt.

Biografanmeldelse
01. juli 2020 | 15:20

Maryam – den perfekte kandidat

Kvindekampen er skabelonskåret i saudiarabisk drama, der finder gode øjeblikke i velmenende historie om en læges kamp med et konservativt styre.

Biografanmeldelse
01. juli 2020 | 12:02

Trolls på ver­dens­tur­né

Den normalt svære toer forløses charmerende og legende let, og sangeren Stine Bramsen er en ren fornøjelse i den danske versionering.

Biografanmeldelse
01. juli 2020 | 07:55

Und­ta­gel­sen

Skuespillet er stærkt i ambitiøs filmatisering af Christian Jungersens prisbelønnede roman, men filmen kan ikke beslutte sig for, hvilket genreben den skal gå på.

Serieanmeldelse
29. juni 2020 | 16:46

I skoven

Netflix’ polske krimiserie svigter sin spændende fortællestil med kedelige karakterer og et søvnigt tempo.

Streaminganmeldelse
29. juni 2020 | 12:20

Athlete A

Ubehagelig Netflix-dokumentar om overgreb på det amerikanske gymnastiklandshold viser mangeårigt svigt og en grusom kultur.

Biografanmeldelse
24. juni 2020 | 17:41

Brandmand Sam – Klar til action!

Børnefilm rammer helt forbi målgruppen med bragende action og alvorlige emner, som de færreste børn vil have mulighed for at forstå.

© Filmmagasinet Ekko