Anmeldelser

13 - 24 ud af 2381
Biografanmeldelse
08. aug. 2019 | 07:59

Stilheden

Argentinsk familiedrama præsenterer et vulkanudbrud af intriger og komplicerede forhold, der ikke formår at samle sig til et fokuseret melodrama.

Biografanmeldelse
07. aug. 2019 | 23:44

Poms – Dans for livet

Diane Keaton er lyslevende som den døende Martha i fornøjelig film om en gruppe ældre kvinder, som mod alle odds beslutter at blive cheerleaders.

Dvd-anmeldelse
05. aug. 2019 | 13:57

The Complete Monterey Pop Festival

Netop afdøde D.A. Pennebaker lader kameraet fange øjeblikke af menneskelighed i dokumentar om alle rockfestivalers moder, der er et must for rockfans.

Biografanmeldelse
04. aug. 2019 | 12:30

Once Upon a Time in Hollywood

Trods Manson-familiens mordtogt har Quentin Tarantino skabt en skidemorsom hænge ud-film med et forførende tidsbillede og en af Leonardo DiCaprios bedste scener nogensinde.

Biografanmeldelse
31. juli 2019 | 21:40

Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Selv efter moderne action-standarder er plottet langt ude i et spinoff, hvor manuskriptet lader de sjove og charmerende hovedpersoner i stikken.

Biografanmeldelse
31. juli 2019 | 11:56

Amanda

Fransk drama om et terrorangreb sætter interessant fokus på tackling af sorgen, men er for flaksende til at krybe ind under huden.

Biografanmeldelse
29. juli 2019 | 22:38

Carmen og Lola

Spansk homodrama om to piger, der går imod forældrenes planer og følger kærligheden, engagerer med et sympatisk budskab.

Biografanmeldelse
29. juli 2019 | 08:14

Tolkien

Historien om forfatteren af Ringenes herre er en skabelonagtig biopic, der er hullet som en si og krydret med kunstige påfund.

Biografanmeldelse
23. juli 2019 | 15:39

Mystify: Michael Hutchence

Dokumentar om Michael Hutchence fra INXS når ind til mennesket og udpeger et overfald i København som årsagen til musikstjernens tragiske deroute.

Biografanmeldelse
21. juli 2019 | 23:05

Claire Darling

Catherine Deneuve er formidabel som matriarken, der er overbevist om, at hendes sidste dag er kommet. 

Biografanmeldelse
18. juli 2019 | 08:02

Child’s Play

Genindspilningen af Tom Hollands originale film fra 1988 om den morderiske dukke Chucky er mere hip end horror.

Biografanmeldelse
17. juli 2019 | 19:00

Yao

Omar Sy fra De urørlige sørger for charmen i fransk komediedrama, der kun sjældent sætter gang i lattermusklerne og tårekanalerne.

© Filmmagasinet Ekko