Anmeldelser

2533 - 2544 ud af 2670
Biografanmeldelse
26. juli 2018 | 06:37

Åben­ba­rin­gen

Fransk drama starter lovende med gådefuld mystik, men er trods godt skuespil en lidt flad film om tro, tvivl og bedrag.

Biografanmeldelse
26. juli 2018 | 09:20

Bien Maja på nye hon­nin­ge­ven­tyr

Gensynet med den nævenyttige honningbi Maja, der denne gang springer ud som sportsstjerne, er en munter overraskelse.

blu-ray-anmeldelse
05. sep. 2018 | 15:54

Hammer Volume One: Fear Warning!

Fire film fra det legendariske engelske filmselskab Hammer viser, hvordan man i 60’erne skabte psykologisk gys med visuel slagkraft på små budgetter.

Serieanmeldelse
10. aug. 2018 | 22:04

Insecure – sæson 3

Issas kærlighedsliv, karriere og boligsituation er gået i vasken, men det forhindrer ikke seriens nye sæson i gedigen galgenhumor.

Biografanmeldelse
13. aug. 2018 | 23:12

Nancy

Familiedrama om en bortført kvindes tilbagevenden til forældrene efter 30 år er en velspillet perle af mystik.

Biografanmeldelse
14. aug. 2018 | 16:35

Det tredje mord

Japanske Hirokazu Kore-eda har skabt et lavmælt og intenst retssalsdrama, som sætter spørgsmålstegn ved menneskets higen efter sandheden.

Biografanmeldelse
16. aug. 2018 | 11:42

Wonderful Copen­ha­gen

Dunkelt drama om prostitutionsmiljøet på Vesterbro mister nuancerne i blodig skildring af livet på bunden af gadeslummen.

Serieanmeldelse
17. aug. 2018 | 10:41

Ozark – sæson 2

Byrde-familien kommer igen ud på det moralske overdrev i lovende start på anden sæson af Netflix’ pendant til Breaking Bad.

Biografanmeldelse
22. aug. 2018 | 14:15

Maria by Callas

Følsom og personlig dokumentar er en betagende kærlighedserklæring til La Divina, det 20. århundredes store operadiva Maria Callas.

Biografanmeldelse
30. aug. 2018 | 17:11

Ordets magt

Både højreekstremister og den politisk korrekte venstrefløj får modspil i fransk komedie om venskab på tværs af kulturelle forskelle.

Biografanmeldelse
04. sep. 2018 | 09:40

Whitney

Dokumentar om Whitney Houston graver ned i skjult traume og skaber et betagende portræt af en talentfuld og fejlbarlig kvinde.

Biografanmeldelse
11. sep. 2018 | 23:00

Mod sol­ned­gan­gen

Der er lavet mange film om handicap, men få, der så sanseligt formidler følelsen af at befinde sig i grænselandet mellem de seende og de blindes verden.

© Filmmagasinet Ekko