Anmeldelser

3529 - 3540 ud af 3679
Biografanmeldelse
23. dec. 2015 | 13:55

Villads fra Valby

En af årets sødeste børnefilm kører den hjem på charme og begejstring, så man gerne ser gennem fingre med en gammeldags og brudstykkeagtig historie.

Biografanmeldelse
14. maj 2019 | 10:32

Villy og monster­pla­ne­ten

Der mangler ægte drama i fransk børnefilm, som med fantasifulde billeder og nuttede rumvæsner alligevel vil glæde de mindste.

cph pix 2017
07. okt. 2017 | 18:51

Vin­ter­brød­re

Islandske Hlynur Pálmasons spillefilmdebut er et intenst studie i en ung, følsom mands ensomme kamp for at overleve i et maskulint univers af minearbejdere.

Cph:Dox 2020
24. mar. 2020 | 16:23

Vin­ter­rej­se

Bruno Ganz slutter karrieren i Anders Østergaards vellavede film, hvor skuespilleren stilfærdigt viser sit format og ikke uden ironi spiller en jødisk musiker, der flygter fra Hitlers Tyskland.

Biografanmeldelse
16. dec. 2014 | 14:13

Vin­ter­søvn

Årets Guldpalmevinder er fuld af åbne spørgsmål og strittende knopskydninger, men det hele samles til et herligt upoleret mesterstykke og Nuri Bilge Ceylans største film.

Tv-anmeldelse
15. feb. 2016 | 10:07

Vinyl

Nørdfaktoren er kæmpehøj, når Martin Scorsese tager rockklichéerne i 70’ernes musikscene i New York under kærlig behandling.

Biografanmeldelse
01. dec. 2022 | 07:29

Violent Night

En fordrukken julemand er i nærkamp med gidseltagere i gakket julefilm, der byder på en aparte blanding af ømme øjeblikke og splattervold.

CPH PIX
06. apr. 2014 | 13:13

Violet

Flamske Bas Devos imponerer på Cph Pix med en visuelt overlegen debut om en drengs vej tilbage til hverdagen, efter at han har overværet sin kammerat helt umotiveret blive dræbt.

Biografanmeldelse
15. juli 2015 | 00:18

Violette

Biografisk drama om lidenskabelig, fransk forfatter er alt andet end forførende.

Biografanmeldelse
20. juni 2018 | 16:24

Vi­o­li­ni­sten

Finsk drama om den romantiske kunstnermyte starter forrygende, men bliver aldrig så intens som den beslægtede Whiplash.

Biografanmeldelse
04. juli 2016 | 07:20

Virgin Mountain

Islandsk-danske Dagur Kári har skabt en overbevisende anderledes kærlighedsfilm om en 43-årig enspænder, der både er jomfru og et bjerg.

Biografanmeldelse
01. feb. 2018 | 10:37

Vitello

Med charme og fabulerende vid fortryller animationstalentet Dorte Bengtson med sin spillefilmdebut, der fører barnlig nysgerrighed og vildskab ind i 2018.

© Filmmagasinet Ekko