Anmeldelser

3613 - 3624 ud af 3744
Biografanmeldelse
19. okt. 2017 | 09:34

Vores vingård i Bourgogne

Der er altid et vinglas i nærheden, når tre franske søskende genforenes på familiens vingård i charmerende, men ujævnt komediedrama.

Streaminganmeldelse
23. jan. 2023 | 13:04

Vortex

Provokatøren Gaspar Noé rammer for første gang tilskueren direkte i hjertekulen med sin mest bevægende film, der skildrer rædslen ved at blive gammel.

Cph:Dox 2019
23. mar. 2019 | 15:13

Vox Lux

Natalie Portman leverer en medrivende præstation som magnetisk og bidsk popdiva, der som barn overlever et skoleskyderi, men senere jagter samme udødelighed som terroristerne.

Cph:Dox 2017
14. mar. 2017 | 18:51

Voyage of Time

Terrence Malicks vidunderlige sans for storslåede naturbilleder karambolerer med hans svaghed for lykkekage-bonmot’er.

Biografanmeldelse
27. nov. 2017 | 09:20

Væbnet med ord & vinger

Livsbekræftende og bevægende dokumentar om Michael Strunges liv går bag om myten og når ind til en forunderlig eksistens.

Serieanmeldelse
14. apr. 2021 | 14:12

Værelse 2806: Anklagen

Fransk dokumentarserie om magtfuld politikers ustraffede overgreb viser, at der trods #MeToo stadig er et opgør at tage med uvidenheden.

Biografanmeldelse
13. apr. 2019 | 14:26

Værk uden skaber

Instruktøren bag De andres liv har skabt en flamboyant film om at være menneske i efterkrigstidens delte Tyskland og kunstner med rødder i det gamle og blik for det nye.

Tv-anmeldelse
18. dec. 2018 | 15:57

Walaas vilje

Usædvanlig dokumentar om en palæstinensisk piges opvækst på Vestbredden er øjenåbnende, rørende og nem at identificere sig med.

Biografanmeldelse
11. juni 2014 | 12:04

Walesa – håbets mand

Veteran-instruktøren Andrzej Wajda hylder den polske elektriker og fagforeningshelt Lech Walesa som selve inkarnationen af Polens kamp for frihed. Filmen ligner dog et bestillingsarbejde.

Biografanmeldelse
16. feb. 2016 | 14:30

Walking Distance

Mexicansk film om ekstrem overvægt kommer aldrig for alvor under huden på sin hovedperson.

Biografanmeldelse
18. dec. 2013 | 20:00

Walking with Dinosaurs

Walking With Dinosaurs er en spektakulært flot 3D-rejse tilbage til kridttiden, men desværre er historien en tam omgang coming of age.

Serieanmeldelse
14. jan. 2021 | 18:31

Wan­da­Vi­sion

Første Marvel-serie på Disney+ byder i de første afsnit på masser af humor og et fascinerende sitcom-univers, der kan ende med at blive farligt for heksen.

© Filmmagasinet Ekko