Anmeldelser

13 - 24 ud af 3612
Serieanmeldelse
15. okt. 2021 | 09:59

Suc­ces­sion – sæson 3

Hitserien om et familieejet mediekonglomerat holder uhyggeligt højt niveau, og den ulidelige Roy-familie er sjovere og grovere end nogensinde.

Serieanmeldelse
21. sep. 2021 | 16:13

Midnight Mass

Horror-mesteren Mike Flanagan skaber en fænomenal strøm af hjerteskærende øjeblikke i sit mest personlige og bedste værk.

Biografanmeldelse
31. aug. 2021 | 17:46

Chungking Express

De bedste af Wong Kar-wais film besidder en urkraft af vemod og ugengældt kærlighed, og ingen af dem gør det mere rent end Chungking Express.

Kunstanmeldelse
21. aug. 2021 | 09:34

Letters from St. Pe­ters­burg

Dansk dokumentar om russisk lgbtq-ungdom skildrer en undertrykt og skjult verden. I Nikolaj Kunsthal bliver den nærmest guddommelig.

Biografanmeldelse
31. juli 2021 | 11:35

Pagten

Birthe Neumann er Karen Blixen, og for Bille August er den ufatteligt smukke, erotiske og nuancerede film en triumf, der samler hele hans karriere.

Biografanmeldelse
22. maj 2021 | 15:40

Memories of Murder

Parasite-instruktørens atten år gamle krimi om sydkoreansk politis forsøg på at opklare en seriemordergåde hører til blandt genrens mest raffinerede mesterværker.

Biografanmeldelse
14. maj 2021 | 14:50

In the Mood for Love

Wong Kar-wais sublimt tilbageholdte kærlighedsdrama er et af filmhistoriens store mesterværker, der får rum til at vibrere af levet liv og smerte, når intet sker.

Streaminganmeldelse
12. apr. 2021 | 16:48

Nomadland

Årets store Oscar-favorit borer sig ind i hjertekulen med en poetisk og barsk hyldest til kampgejsten på bunden af det amerikanske samfund.

Streaminganmeldelse
27. feb. 2021 | 10:20

First Cow

Oversete Kelly Reichardts drama om kulturmøder og amerikansk kapitalisme er et underskønt værk og en af de mest sensuelle madfilm nogensinde.

Biografanmeldelse
06. dec. 2020 | 15:58

Sound of Metal

Filmen om en trommeslager, der bliver døv, er et mesterværk ud i lyddesign og visuel fortællekunst. 

Serieanmeldelse
22. sep. 2020 | 16:24

Suc­ces­sion – sæson 2

Den nykårede Emmy-vinder for bedste dramaserie er med genial fortælling om depraveret mediefamilie en af tidens bedste serier.

Biografanmeldelse
18. sep. 2020 | 10:17

Druk

Mads Mikkelsen leverer karrierens mest bevægende præstation, og 22 år efter Festen har Thomas Vinterberg skabt endnu en klassiker i dansk film.

© Filmmagasinet Ekko