Anmeldelser

2737 - 2748 ud af 2802
Biografanmeldelse
27. feb. 2013 | 20:00

Parker

Den barske britiske actionhelt Jason Statham uddeler bøllebank, mens Jennifer Lopez lægger bagdel til og leverer kluntet comic relief.

Biografanmeldelse
27. feb. 2013 | 20:00

Kvar­tet­ten

Dustin Hoffman debuterer som instruktør med plastisk og sukkersød gebis-underholdning om musikkonkurrence blandt pensionerede operasangere.

Biografanmeldelse
30. jan. 2013 | 19:59

Alle for to

White trash-plathederne står i kø i Alle for to, der er direkte målrettet de små boller på teenagedrenge.

Dvd-anmeldelse
16. jan. 2013 | 20:00

Elena

Instruktøren bag den fascinerende The Return har mistet fodfæstet i avantgardefilmens sump. Det skriver Christian Braad Thomsen i sin dvd-anmeldelse af Elena, der nu får biografpremiere i Cinemateket.

Tv-anmeldelse
07. jan. 2013 | 20:59

Dicte

TV 2’s livsstilskrimi Dicte er lige så spændende som en sofa fra Ikea, mener Bo Tao Michaëlis.

Biografanmeldelse
19. dec. 2012 | 20:00

Zambezia

Fuglene mod leguanerne har politiske undertoner i en animationsfilm, der har mere pip end bid.

Biografanmeldelse
06. dec. 2012 | 11:22

Think Like a Man

Amerikansk kønskomedie lander et ubehageligt sted mellem spydig satire og flirtende fjolleri.

Biografanmeldelse
15. nov. 2012 | 09:47

Hope Springs

Med sit enfoldige udsagn om, at kolde scener ud af ægteskabet bare skal tøs op med lidt nostalgisk eftertanke, er Hope Springs ikke for sukkersyge sjæle.

Biografanmeldelse
01. nov. 2012 | 00:02

Sinister

Ethan Hawke gør, hvad han kan over for Sinisters slappe genbrug af onde børn og okkulte overtoner. Men rigtigt skræmmende bliver det aldrig.

Biografanmeldelse
01. nov. 2012 | 00:01

Keep the Lights On

Keep The Lights On taber hurtigt flyvehøjde, og snart går det op tilskueren, at den farve- og tonemæssigt ikke har stor bredde at byde på. Thure Lindhardt er god, men man kunne ønske, at rollen var lidt mere fordrende for hans talent.

Biografanmeldelse
25. okt. 2012 | 09:39

Vi­ce­vær­ten

Instruktør Katrine Wiedemann og manuskriptforfatter Kim Fupz Aakeson tager modigt fat på maskulin seksualitet, men Viceværten er en mærkeligt konstrueret, hul historie om en dansk tabermand og hans Lolita-frelser.

Biografanmeldelse
12. okt. 2012 | 14:52

Ta­lent­ty­ven

Jonatan Spangs debutfilm har en vildt hysterisk historie, som desværre er drønkedeligt realiseret. Frank Hvam lyser op som jysk direktørtype.

© Filmmagasinet Ekko