Anmeldelser

61 - 72 ud af 2437
Biografanmeldelse
04. sep. 2019 | 14:19

Smerte og ære

Pedro Almodóvar går i en ny retning med eftertænksomt og smukt drama, hvor Antonio Banderas leverer karrierens bedste præstation som smerteplaget instruktør.

Biografanmeldelse
04. sep. 2019 | 09:47

Ser du månen, Daniel

Med skuespil i særklasse bliver den sande historie om kidnappede Daniel Rye fortalt med kunstnerisk frihed i et dansk drama af sjælden styrke.

Biografanmeldelse
29. aug. 2019 | 10:58

Triple Threat

Intet kan overdøve den mesterlige kampsportsfest, når tre asiatiske stjerner banker vestlige skurke i moderne homage til gamle Hongkong-film.

Serieanmeldelse
18. aug. 2019 | 20:46

Sex med Maja

DR2-serie med Maja Malou Lyse er kulminationen på de seneste års debat om sexkultur og den kærlige seksualundervisning, vi aldrig fik i skolen.

Serieanmeldelse
11. aug. 2019 | 14:53

Manson’s Bloodline

Vi kommer ubehageligt tæt på Charles Mansons barnebarn, som gennemlever en vanvittig identitetskrise og kæmper for sin ret til et normalt bedstefaderligt forhold.

Dvd-anmeldelse
05. aug. 2019 | 13:57

The Complete Monterey Pop Festival

Netop afdøde D.A. Pennebaker lader kameraet fange øjeblikke af menneskelighed i dokumentar om alle rockfestivalers moder, der er et must for rockfans.

Biografanmeldelse
04. aug. 2019 | 12:30

Once Upon a Time in Hollywood

Trods Manson-familiens mordtogt har Quentin Tarantino skabt en skidemorsom hænge ud-film med et forførende tidsbillede og en af Leonardo DiCaprios bedste scener nogensinde.

Serieanmeldelse
29. juni 2019 | 12:43

Limbo – når sabbatår er fucked

Line, Ciliane og Stine har skabt et upoleret og rørende selvportræt af en ungdom, der er lige så forvirret og modløs, som den er fandenivoldsk og sejlivet.

Biografanmeldelse
27. juni 2019 | 10:59

Apollo 11

Bjergtagende smuk dokumentar om månelandingen er så insisterende autentisk, at konspirationstosserne må klappe i.

Serieanmeldelse
24. juni 2019 | 18:39

Wasteland

Overset tjekkisk miniserie giver et dystert indblik i et lille samfund, der med interessante karakterer og konstant mystik formår at bevare spændingen i alle otte afsnit.

Biografanmeldelse
22. juni 2019 | 13:31

The Sisters Brothers

Franske Jacques Audiard har skabt en forrygende original dusørjager-western, hvor volden er skræmmende, og barndomstraumer rumsterer. 

Serieanmeldelse
20. juni 2019 | 10:45

Pose – sæson 2

Den lystige fejring af lgbt-miljøets særegne kultur under aids-krisen fortsætter, men denne gang får løjerne en mørkere drejning.

© Filmmagasinet Ekko