Anmeldelser

2341 - 2352 ud af 2802
cph pix 2017
02. okt. 2017 | 16:53

A Ghost Story

Spøgelsesdrama med Casey Affleck er en sælsom, betagende oplevelse om sorg, tab og tid – og en af Cph Pix-programmets stærkeste film!

cph pix 2017
03. okt. 2017 | 00:58

Jupiter’s Moon

En flygtning begynder at flyve i Kornél Mundruczós virtuose fabel om troen og tilstanden Europa, men vægten af for store ambitioner holder filmen på jorden.

cph pix 2017
03. okt. 2017 | 13:02

Alt for min søn

Fransk skilsmisse-drama udvikler sig nærmest til en nervepirrende home invasion-gyser set gennem sårbare barneøjne.

cph pix 2017
04. okt. 2017 | 07:32

Doctor Harvig

Dansk drama skildrer alkoholisme præcist, men vralter mellem genrer som en fulderik, man ikke kan kommunikere med.

Boganmeldelse
04. okt. 2017 | 16:44

Filmens København

Bog om København på film tegner et fascinerende portræt af hovedstaden gennem tiderne – fra arbejderklasse over den kriminelle underverden til kreativ klasse.

Biografanmeldelse
04. okt. 2017 | 13:38

Sikke et cirkus

Det er ikke et stort, stort nummer, men Lotte Svendsen formår lige akkurat at flytte det populære Cirkus Summarum fra manegen til biografsalen.

cph pix 2017
04. okt. 2017 | 19:34

Tom of Finland

Den finske tegner Touko kæmper i fængende biopic med et liderligt blik og tegneevner som våben mod forstokket seksualmoral.

cph pix 2017
06. okt. 2017 | 11:59

I Am Not a Witch

Tragikomisk finesse og harmdirrende indignation forenes på smukkeste vis i sort komedie om nutidig heksejagt i Afrika.

cph pix 2017
10. okt. 2017 | 12:58

Thorn

Super16-instruktøren Gabriel Tzafka spillefilmdebuterer med et parforholdsdrama, der gerne vil være en kunstfilm, men er for klodset til at lege med de store drenge.

Biografanmeldelse
10. okt. 2017 | 11:05

Cairo Con­fid­en­tial

Bo hr. Hansen har skrevet en korrupt anmeldelse af en svensk thriller om dobbeltspil og skumle alliancer, og han er parat til at gamble på, at han har publikum med sig.

Biografanmeldelse
11. okt. 2017 | 16:30

The Party

Alle spiller godt sammen i elegant, britisk sædekomedie om den kreative klasses mindre flatterende kreativiteter.

Biografanmeldelse
09. okt. 2017 | 21:29

Bryl­lup­pet

Belgiske Stephan Streker skildrer sobert den unge Zahira, der er splittet mellem den pakistanske kultur og Vestens ungdomsliv.

© Filmmagasinet Ekko