Anmeldelser

3529 - 3540 ud af 3684
Serieanmeldelse
11. aug. 2021 | 15:20

Klemt

Eva Jins triste og akavede tv-vært kommer på urkomiske eskapader, men karakterens kompleksitet kanaliseres ikke ud i historien.

Serieanmeldelse
11. aug. 2021 | 01:19

Naomi Osaka

Et almindeligt, sårbart menneske træder frem i atypisk sportsdokumentar om en af de største stjerner på tennishimlen.

Biografanmeldelse
11. aug. 2021 | 16:49

Free Guy

Letkøbt blanding af GTA og The Truman Show med meta-stjernen Ryan Reynolds holder den umulige drøm om at lave en god filmatisering af et videospil i live.

Biografanmeldelse
13. aug. 2021 | 15:57

Helmut Newton: The Bad and the Beautiful

Fænomenalt underholdende dokumentar om fotografen Helmut Newton er kontroversiel ved at vise kunstneren som forløser for en række kendte kvinder.

Biografanmeldelse
17. aug. 2021 | 15:23

Papicha

Drama om en ung algerisk piges drømme er en livsbekræftende fortælling om modet til at kæmpe mod undertrykkende kræfter.

Biografanmeldelse
19. aug. 2021 | 07:55

Wrong Turn: The Found­a­tion

Ung kvinde langer effektive øretæver ud i blodig gyserfilm, der ikke lægger nyt til historien om det civiliserede menneskes møde med brutale bondeknolde.

Kunstanmeldelse
21. aug. 2021 | 09:34

Letters from St. Pe­ters­burg

Dansk dokumentar om russisk lgbtq-ungdom skildrer en undertrykt og skjult verden. I Nikolaj Kunsthal bliver den nærmest guddommelig.

Serieanmeldelse
24. aug. 2021 | 07:42

Bok­sed­reng fra Blokken

DR-serie om drengeliv i Vollsmose går lige i hjertekulen, så længe den indfanger autentiske øjeblikke og viser boksningens socialiserende effekt.

Biografanmeldelse
26. aug. 2021 | 05:44

Paw Patrol: Filmen

Som Avengers med søde hunde er animationsfilm noget så sjældent som et helstøbt action-komediedrama for børn.

Biografanmeldelse
28. aug. 2021 | 20:42

Quo Vadis, Aida?

Oscar-nomineret drama skildrer benhårdt småborgerlige nabostridigheder, en udbredt machokultur og FN’s grelle inkompetence, der fører til massakren i Srebrenica.

Biografanmeldelse
25. aug. 2021 | 12:02

Candyman

Stemningsfuld fortsættelse af horrorklassiker forsøger at løfte historien i en større sags tjeneste, men udførslen halter.

Biografanmeldelse
24. aug. 2021 | 21:49

Respect

Aretha Franklin finder sin egen stemme og stil gennem et opgør med sin tyranniske far i sober biopic om dronningen af soul.

© Filmmagasinet Ekko