Anmeldelser

4045 - 4056 ud af 4127
Serieanmeldelse
18. nov. 2018 | 15:15

Escape at Dannemora

Oscar-vindere leverer store præstationer i fængselsserie om bizar, autentisk begivenhed, men der mangler en dybere grund til at fortælle historien.

Biografanmeldelse
20. nov. 2018 | 09:32

Brakland

Ungdomsfilm fra provinsen rammer teenageres rodløshed på kornet, men uden rød tråd føles den som en forvokset musikvideo.

Biografanmeldelse
20. nov. 2018 | 22:28

Widows

Oscar-vinderen Steve McQueen forsøger at fusionere kup-thriller, politisk drama og en historie om sårede kvinder, men glemmer den elementære spænding.

Biografanmeldelse
27. nov. 2018 | 09:26

Re­kon­struk­tion Utøya

Norsk dokumentar lider af berøringsangst, når fire overlevende hver opfører en rekonstruktion af massakren i et filmstudie.

Biografanmeldelse
27. nov. 2018 | 23:46

The House That Jack Built

Seriemorderfilm står som en monolit over Lars von Triers karriere, et pompøst og provokerende værk, der veksler mellem de højeste tanker og de laveste drifter. Og slutningen er mesterlig.

Biografanmeldelse
29. nov. 2018 | 07:40

Grinchen

Den surmulende julehader Grinchen skal nok få smilet frem i biografsalen, men er for harmløs til at få følelserne i kog.

Biografanmeldelse
28. nov. 2018 | 17:34

Som­mer­fug­le­ne

Der er eksploderende høns og bittersøde søskendefølelser i tyrkisk komediedrama, der sejrer med absurd humor og hjertevarm forsoning.

Biografanmeldelse
28. nov. 2018 | 20:45

Robin Hood

Hollywoods seneste skud i tågen for at opdatere Robin Hood stjæler med arme og ben, men lige meget hjælper det.

Biografanmeldelse
06. dec. 2018 | 09:37

Engle går i hvidt

Modig kinesisk independentfilm skildrer korruption og kvindeundertrykkelse med en stærk fortælling om overgreb på unge piger.

Serieanmeldelse
05. dec. 2018 | 13:51

Håbet

TV 2’s nye familieserie henter inspiration fra danske folkekomedier til en underholdende fortælling om en piges søgen efter sin far i 1899.

Cph:Dox 2019
20. mar. 2019 | 18:58

The Rest

Den kinesiske kunstner Ai Weiwei sætter igen lup på flygtningekrisen, men mellem menneskeskæbnerne mangler den kritiske vinkel.

Serieanmeldelse
05. dec. 2018 | 17:10

Babylon Berlin

Tom Tykwer gør op med myten om Weimarrepublikken som liv og glade dage i Tysklands dyreste serie, der med filmisk inspiration fra Fritz Lang giver valuta for alle pengene.

© Filmmagasinet Ekko