Anmeldelser

1 - 12 ud af 2433
Serieanmeldelse
14. okt. 2019 | 19:08

Dog­gysty­le – sæson 2

Trods menstruationsblod i panden savner man ravage i Astas provinseventyr, der er gået hen og blevet nærmest idyllisk.

Serieanmeldelse
06. okt. 2019 | 09:17

Fred til lands

DR’s forrygende spændende og velspillede nye serie byder på et minisamfund med et netværk af fortrængninger og hemmeligheder.

Biografanmeldelse
28. sep. 2019 | 19:11

Joker

Med en brillant præstation af Joaquin Phoenix får vi endelig lov til at se, hvad der driver Jokeren – det er politisk undergravende popkunst og en af årets bedste film.

Biografanmeldelse
01. okt. 2019 | 13:09

Jagtsæson

Dansk komedie om kvinder i midtvejskrise byder på pinagtige situationer, men de komiske pointer er for udpenslede.

Biografanmeldelse
08. okt. 2019 | 10:02

Valhalla

Fenar Ahmads live-action-genindspilning af den ikoniske tegnefilm Valhalla skuffer slemt. Thors hammer falder tungt og mørkt.

Serieanmeldelse
04. sep. 2019 | 10:04

Min­kav­ler­ne

Komedieserie om skøre landmænd med nordjysk dialekt er lige så melet og intetsigende som en omgang tarteletter fra LokalBrugsen.

Biografanmeldelse
25. sep. 2019 | 09:11

Mugge & vejfesten

Wulffmorgenthalers animationsfilm er en kærkommen skilsmissefortælling i børnehøjde, men tematikken drukner i gakkede løjer.

Tv-anmeldelse
11. okt. 2019 | 09:19

Emilie Meng – en ef­ter­forsk­ning går galt

Med dygtig journalistik dokumenterer serie på DR politiets chokerende svigt og ubegribelige dumhed, som bør få konsekvenser for politiinspektøren.

Serieanmeldelse
07. sep. 2019 | 13:44

DNA

TV 2’s krimisatsning er lækker og luksuriøs, men i de to første afsnit er der meget lidt nyt under forhørslampen.

Biografanmeldelse
20. sep. 2019 | 11:06

Gooseboy

Med veloplagt skuespil fra børn og voksne fortsætter Wikke & Rasmussen deres fodtappende og varmhjertede hofstil i musikalsk børnefilm.

Biografanmeldelse
02. okt. 2019 | 21:56

Den lille af­sky­e­li­ge snemand

Det autentiske storbyliv i Kina blander sig med overjordisk smuk magi i en eventyrlig og storslået animationsfilm, der er fyldt med humor og giver stof til eftertanke.

Kunstanmeldelse
13. okt. 2019 | 15:11

Art & Porn

Med sans for timing præsenterer Kunsthal Charlottenborg interessante højdepunkter fra kunstens favntag med porno, der for 50 år siden blev set som en befrielse, men hurtigt skuffede.

© Filmmagasinet Ekko