Anmeldelser

1 - 12 ud af 2382
Biografanmeldelse
04. aug. 2019 | 12:30

Once Upon a Time in Hollywood

Trods Manson-familiens mordtogt har Quentin Tarantino skabt en skidemorsom hænge ud-film med et forførende tidsbillede og en af Leonardo DiCaprios bedste scener nogensinde.

cph pix 2017
27. sep. 2017 | 12:33

The Killing of a Sacred Deer

Ved første øjekast er Lanthimos’ nye film mindre provokerende end Dogtooth, men den udvikler sig til en bizar, altopslugende hævn-thriller med tragiske overtoner.

Biografanmeldelse
22. jan. 2014 | 20:00

American Hustle

Tidobbelt Oscar-nomineret svindlerkomedie er en parade af tour de force-præstationer fra nogle af tidens bedste skuespillere.

Serieanmeldelse
21. aug. 2019 | 23:54

Mind­hunter – sæson 2

Anden sæson af Netflix-serien om seriemordere hæver ambitionsniveauet til en samfundskritisk moralhistorie i traditionen fra The Wire.

Serieanmeldelse
23. aug. 2019 | 18:10

The Affair – sæson 5

Claes Bang rusker op i melankolien og stjæler showet som feteret flødebolle i sidste sæson af serien om en affæres uoverskuelige konsekvenser.

Serieanmeldelse
18. aug. 2019 | 20:46

Sex med Maja

DR2-serie med Maja Malou Lyse er kulminationen på de seneste års debat om sexkultur og den kærlige seksualundervisning, vi aldrig fik i skolen.

Serieanmeldelse
11. aug. 2019 | 13:45

Be­foreig­ners

HBO’s norske science fiction-eksperiment er fuld af sjove påfund, men lander i brakvandet mellem samfundssatire og krimi-mysterium.

Biografanmeldelse
22. aug. 2019 | 11:07

Crawl

Far og datter kæmper for livet mod vand og en skællet dræber i effektiv gyser, hvor blodet flyder, og følelserne får frit løb.

Biografanmeldelse
22. aug. 2019 | 10:11

Angel Has Fallen

Tredje del af den demonstrativt maskuline filmserie forsøger sig med en mere følsom tilgang til soldaterromantik og fejler på charmerende facon.

Biografanmeldelse
15. aug. 2019 | 12:13

Petra

Labyrintisk kammerspil går i clinch med kunstnergeniet og vender og drejer fortiden som en græsk tragedie.

Biografanmeldelse
21. aug. 2019 | 15:05

Mellem linjerne

Tanker om sex, løgn og litteraturens fremtid drukner i evigt sludrende fransk komedie, der kun har enkelte sjove øjeblikke.

Serieanmeldelse
11. aug. 2019 | 14:53

Manson’s Bloodline

Vi kommer ubehageligt tæt på Charles Mansons barnebarn, som gennemlever en vanvittig identitetskrise og kæmper for sin ret til et normalt bedstefaderligt forhold.

© Filmmagasinet Ekko