Anmeldelser

1 - 12 ud af 3673
Tv-anmeldelse
24. nov. 2022 | 11:44

Madame Sean Connery

Fransk dokumentar om Bond-stjernens kone gennem 45 år er en gribende beretning om en kvindes kamp for at tage kontrollen over sit liv.

Biografanmeldelse
25. okt. 2017 | 17:07

Flugten til Nice

To drenges flugt under Anden Verdenskrig fremstilles i et så rosenrødt skær, at selv kartoffelskrælning i silende regn ser hyggeligt ud.

Serieanmeldelse
24. nov. 2022 | 15:18

Guru II

Anden sæson af Simon Kvamms gennemironiske DR-serie om en livsstilsguru har mistet lidt skarphed, men slutningen er lårklaskende genial.

Tv-anmeldelse
25. nov. 2022 | 06:09

Auk­tions­hu­sets hemmelige handel

TV 2-dokumentar om celebert auktionshus med tvivlsomme forretningsmetoder viser, hvordan nogle mennesker, firmaer og brancher kan tale sig ud af snart sagt alting på.

Streaminganmeldelse
28. nov. 2022 | 09:37

Three Thousand Years of Longing

Der er fortryllende øjeblikke i George Millers mærkværdige kærlighedseventyr, men stjerneskuespillerne bliver skubbet til side.

Biografanmeldelse
26. nov. 2022 | 10:35

Vanskabte land

Hlynur Pálmasons tredje spillefilm om en dansk præsts møde med den islandske natur er et ormstukkent, excentrisk kostumedrama fyldt med instruktørens inspirerende særheder. 

Biografanmeldelse
27. nov. 2022 | 08:44

Den perfekte chef

Javier Bardem er fænomenal som magnetisk manipulator i spansk arbejdspladssatire, der viser, hvordan livet flasker sig for de rige og magtfulde.

kortfilmanmeldelse
25. nov. 2022 | 09:43

Super16, årgang 11: af­gangs­film

Endnu en suveræn årgang fra uddannelsen Super16 sætter trumf på med markante kortfilm, hvor små fortællinger løftes til medrivende oplevelser.

Biografanmeldelse
21. nov. 2022 | 09:38

Bones and All

Unge stjerner er magnetiske som fortabte skæbner i Luca Guadagninos brusende og lyriske kannibalromance.

Biografanmeldelse
28. okt. 2022 | 14:03

Fædre & mødre

De voksne er de barnlige i Paprika Steens perfekt balancerede komedie, der fremkalder hovedrysten, høj latter og en bævende underlæbe.

Biografanmeldelse
26. nov. 2022 | 14:29

Crimes of the Future

Ingen laver film som David Cronenberg, der et halvt århundrede inde i karrieren stadig kan chokere med sin kunsthorror.

Biografanmeldelse
23. nov. 2022 | 14:32

En forun­der­lig verden

Med en drømmende og tankevækkende animationsfilm melder Disney sig ind i klimakampen.

© Filmmagasinet Ekko