Anmeldelser

1 - 12 ud af 2325
Biografanmeldelse
14. juni 2019 | 21:05

Men in Black: In­ter­na­tion­al

De sortklædte agenters fjerde omgang er en intetsigende og forglemmelig affære, der på pinlig vis forsøger at indsprøjte noget feminisme i universet.

Biografanmeldelse
22. maj 2019 | 18:34

Kvinde på krigs­stien

Trods manglen på krølhårede ponyer er Benedikt ­Erlingssons opfølger til Om heste og mænd et livligt og charmerende drama om en økokriger og kærligheden til naturen.

Serieanmeldelse
13. dec. 2018 | 16:06

The Little Drummer Girl

Sydkoreanske Park Chan-wooks forførende seriedebut om spionage mellem Israel og Palæstina er et intelligent skakspil fra folkene bag Susanne Biers Natportieren.

Serieanmeldelse
05. maj 2019 | 11:48

Chernobyl

Miniserie om atomkatastrofen er et nervepirrende drama, som skildrer Sovjetunionens hybris og viser, hvordan ulykken ændrede verdens gang.

Serieanmeldelse
14. maj 2019 | 09:17

The Rain – sæson 2

Den danske Netflix-serie om dommedag hæver niveauet med sårbare øjeblikke, men er stadig fattig på logik.

Serieanmeldelse
21. maj 2019 | 11:38

Perfekte steder – sæson 3

Tredje og sidste sæson af romantisk ungdomsdrama bevæger sig i den rigtige retning, men har stadig en kedelig hang til at udpensle pointerne.

Biografanmeldelse
22. maj 2019 | 22:47

Aladdin

Der er intet nyt under den arabiske sol i Disneys seneste genindspilning, men Will Smith liver op i historien om gadeknøsen og ånden i lampen.

Biografanmeldelse
04. juni 2019 | 08:39

The Bookshop

Med en venlig skolelærerpegefinger minder romantisk drama os om, at vi skal huske at give lysten til at læse bøger videre til den næste generation.

Biografanmeldelse
13. apr. 2019 | 14:26

Værk uden skaber

Instruktøren bag De andres liv har skabt en flamboyant film om at være menneske i efterkrigstidens delte Tyskland og kunstner med rødder i det gamle og blik for det nye.

Serieanmeldelse
03. juli 2017 | 15:16

The Handmaid’s Tale – sæson 1

Første sæson af The Handmaid’s Tale har ramt tidsånden og er med sin skræmmende dystopi årets store serieoplevelse.

Serieanmeldelse
06. juni 2019 | 18:44

Big Little Lies – sæson 2

Meryl Streep er en forrygende og farlig tilføjelse til historien om en gruppe stinkende rige kvinder, hvis liv er fyldt med hemmeligheder og løgne.

Serieanmeldelse
31. maj 2019 | 10:07

The Handmaid’s Tale – sæson 3

En af tidens vigtigste serier skal passe på, at den ikke kammer over i lammende æstetik og kalkuleret humor. Men den dystopiske historie holder stadig et højt niveau.

© Filmmagasinet Ekko