Anmeldelser

1909 - 1920 ud af 2057
Biografanmeldelse
05. juni 2013 | 19:21

Star Trek Into Darkness

J.J. Abrams opfølger til sin succesrige Star Trek-film fra 2009 følger skabelonen nærmest til punkt og prikke – og det er der ingen grund til at klage over.

Biografanmeldelse
04. juni 2013 | 20:00

Blodets bånd

Man skal ikke have særlig store skeletter i skabene for at føle sig ramt af den fantastisk rå og rørende dokumentar Blodets bånd.

Biografanmeldelse
30. maj 2013 | 00:39

Tøm­mer­mænd tur-retur

Den sidste Tømmermænds-film fuldfører trilogiens negative spiral mod absolut bundskraberniveau.

Biografanmeldelse
29. maj 2013 | 20:00

Only God Forgives

Refn går linen ud som voldsfilmens Tarkovskij i Only God Forgives, der er et sublimt – og subliminalt! – grænseoverskridende stemningsdigt, men savner en historie og karakterer, man kan engagere sig i.

Biografanmeldelse
23. maj 2013 | 01:32

Spring Breakers

Harmony Korines allerede kultdyrkede film om bikiniklædte piger med maskinpistoler på amokløb i Florida bliver til et overraskende vemodigt rekviem for ungdommen.

Biografanmeldelse
23. maj 2013 | 01:31

Skovens hemmelige rige

Folkene bag Ice Age er tilbage med en flot animationsfilm, der stjæler med arme og ben fra bedre historier.

Biografanmeldelse
22. maj 2013 | 20:00

I lossens time

Søren Kragh-Jacobsen har lavet et dystert drama om dyrisk voldelighed, dyb sindsformørkelse – og måske en spire til sjælefrelse.

Biografanmeldelse
22. maj 2013 | 20:00

Zaytoun

En palæstinenser og en israeler bliver tvunget sammen i sentimental film fra instruktøren bag Citronlunden, der måske var et lucky punch.

Biografanmeldelse
22. maj 2013 | 01:31

Fast and Furious 6

Sjette bildrøn er en underholdende actionfilm, hvor bilerne dog er trådt i baggrunden – blandt andet for danske Kim Kold, der krøller Vin Diesel sammen som en tændstikmand.

Biografanmeldelse
15. maj 2013 | 19:16

The Great Gatsby

Production designeren har hovedrollen i Baz Luhrmanns ventede F. Scott Fitzgerald-filmatisering, der viser den amerikanske drøm set fra bagsiden.

Biografanmeldelse
15. maj 2013 | 18:30

Paradis Kærlighed

Christian Braad Thomsen fælder i det nye nummer af Ekko dom over Ulrich Seidls Paradis-trilogi i en stor anmeldelse. Vi bringer her et lille uddrag om den premiereaktuelle Paradis Kærlighed.

Boganmeldelse
10. maj 2013 | 07:59

Zentropia

De mest kontroversielle ting berøres ikke i overfladisk Zentropa-bog, der udstiller Peter Aalbæk Jensen som chefen fra Helvede.

© Filmmagasinet Ekko