Anmeldelser

1 - 12 ud af 2792
Serieanmeldelse
23. sep. 2020 | 12:19

Feel Good

Underholdende og forfriskende sarkastisk serie om et udfordret lesbisk forhold og en kvinde, der forsøger at erstatte kokain med kærlighed.

Serieanmeldelse
23. sep. 2020 | 10:24

De hemmelige op­ta­gel­ser med Peter Madsen

Det er svært at se bort fra det kvalmt sensationalistiske i Dplays dokumentarserie om Peter Madsen, men indblikket i den usle tabers tankegang er interessant.

Serieanmeldelse
22. sep. 2020 | 16:24

Suc­ces­sion – sæson 2

Den nykårede Emmy-vinder for bedste dramaserie er med genial fortælling om depraveret mediefamilie en af tidens bedste serier.

Serieanmeldelse
22. sep. 2020 | 15:10

Babylon Berlin – sæson 3

Ny sæson af tysk seriesensation om mellemkrigstiden nærmer sig elendighedens monotoni, men byder stadig på smukt visualiseret drama og nervepirrende uhygge.

kortfilmanmeldelse
21. sep. 2020 | 13:15

Super16, årgang 11: første­års­film

Talenterne fra ellevte årgang kommer alle godt fra land, og en film træder frem som det bedste bud på en dansk horror-kortfilm, vor anmelder mindes at have set.

Serieanmeldelse
18. sep. 2020 | 18:15

Ratched

Prequel til Gøgereden er en freudiansk leg, der får én til at føle sig tvangsindlagt til seriens fascinerende katalog over psykiatriske diagnoser.

Biografanmeldelse
18. sep. 2020 | 10:17

Druk

Mads Mikkelsen leverer karrierens mest bevægende præstation, og 22 år efter Festen har Thomas Vinterberg skabt endnu en klassiker i dansk film.

streamingtjeneste-anmeldelse
17. sep. 2020 | 10:44

Disney+

Det er sparsomt med originale film og serier, men Disneys streamingtjeneste har et svimlende stort og attraktivt bagkatalog, der gør tjenesten til et must for børnefamilier.

Streaminganmeldelse
16. sep. 2020 | 18:24

Togo

Autentisk historie om slædehunden Togo, der i 1925 var med til at hente antiserum til epidemitruede børn, er medrivende, brandaktuel og overmåde smukt fotograferet.

Streaminganmeldelse
16. sep. 2020 | 15:33

The Man­dal­o­ri­an

Jon Favreaus rumwestern er et fermt dyk ned i George Lucas’ spraglede univers – en desperat underverden, hvor filmenes klokkeklare opdeling i god og ond bliver grumset.

Serieanmeldelse
14. sep. 2020 | 10:11

The Third Day

Urovækkende thriller-serie med Jude Law i topform byder på visuelle lækkerbiskner og et originalt koncept.

Biografanmeldelse
13. sep. 2020 | 10:22

After 2: After We Collided

After-filmene er én lang pigesexfantasi. Det er plat, men toeren formår indimellem at vise ægte kærlighed og fokusere på kvindelig nydelse.

© Filmmagasinet Ekko