Anmeldelser

1 - 12 ud af 3673
Streaminganmeldelse
28. nov. 2022 | 09:37

Three Thousand Years of Longing

Der er fortryllende øjeblikke i George Millers mærkværdige kærlighedseventyr, men stjerneskuespillerne bliver skubbet til side.

Biografanmeldelse
27. nov. 2022 | 08:44

Den perfekte chef

Javier Bardem er fænomenal som magnetisk manipulator i spansk arbejdspladssatire, der viser, hvordan livet flasker sig for de rige og magtfulde.

Biografanmeldelse
26. nov. 2022 | 14:29

Crimes of the Future

Ingen laver film som David Cronenberg, der et halvt århundrede inde i karrieren stadig kan chokere med sin kunsthorror.

Biografanmeldelse
26. nov. 2022 | 10:35

Vanskabte land

Hlynur Pálmasons tredje spillefilm om en dansk præsts møde med den islandske natur er et ormstukkent, excentrisk kostumedrama fyldt med instruktørens inspirerende særheder. 

Biografanmeldelse
25. nov. 2022 | 15:41

The Woman King

Viola Davis leverer en sand kraftpræstation i forfriskende fortælling fra den afrikanske side af 1800-tallets slavehandel.

kortfilmanmeldelse
25. nov. 2022 | 09:43

Super16, årgang 11: af­gangs­film

Endnu en suveræn årgang fra uddannelsen Super16 sætter trumf på med markante kortfilm, hvor små fortællinger løftes til medrivende oplevelser.

Tv-anmeldelse
25. nov. 2022 | 06:09

Auk­tions­hu­sets hemmelige handel

TV 2-dokumentar om celebert auktionshus med tvivlsomme forretningsmetoder viser, hvordan nogle mennesker, firmaer og brancher kan tale sig ud af snart sagt alting på.

Serieanmeldelse
24. nov. 2022 | 15:18

Guru II

Anden sæson af Simon Kvamms gennemironiske DR-serie om en livsstilsguru har mistet lidt skarphed, men slutningen er lårklaskende genial.

Tv-anmeldelse
24. nov. 2022 | 11:44

Madame Sean Connery

Fransk dokumentar om Bond-stjernens kone gennem 45 år er en gribende beretning om en kvindes kamp for at tage kontrollen over sit liv.

Biografanmeldelse
23. nov. 2022 | 14:32

En forun­der­lig verden

Med en drømmende og tankevækkende animationsfilm melder Disney sig ind i klimakampen.

Biografanmeldelse
23. nov. 2022 | 11:44

Confess, Fletch

Filmatisering af 80’er-krimikomedie med raffinerede mord er mere elefant end elegant.

Biografanmeldelse
23. nov. 2022 | 10:27

Året jeg begyndte at onanere og stoppede med at præstere

Svensk sexkomedie om sprudlende kvindefrigørelse fortæller med orgastisk vellyst en underholdende historie om at elske sig selv.

© Filmmagasinet Ekko