Anmeldelser

1 - 12 ud af 2403
Biografanmeldelse
16. sep. 2019 | 19:03

Ad Astra

Visuelt slående drama med Brad Pitt bygger effektivt op til en slags Dommedag nu i rummet, men man savner et bankende hjerte.

Biografanmeldelse
11. sep. 2019 | 22:38

Ready or Not

Verdens værste svigerfamilie byder på et blodigt spil, så bruden ikke får den eventyrlige nat, hun havde forventet.

Biografanmeldelse
11. sep. 2019 | 22:02

Good Boys

Det er ofte mere klamt end morsomt, når folkene bag Superbad lægger grovkornede sex-vitser i munden på små børn.

Biografanmeldelse
11. sep. 2019 | 13:32

Felix på vilde eventyr

Kinesisk animationsfilm om kattenes vilde liv er underholdende og dybsindigt guf for fans af Pixars eventyrlige universer.

Biografanmeldelse
10. sep. 2019 | 17:42

Krigs­fo­to­gra­fen

Følsom dokumentar viser fotografen i skudlinjen, når Jan Grarup tager billeder af lande i krig, mens han forsøger at være til stede for sine børn i Danmark.

Biografanmeldelse
10. sep. 2019 | 13:06

I trygge hænder

Fransk adoptionsdrama skaber inderlig kammermusik i dur og mol om menneskers omgang med hinanden.

Biografanmeldelse
10. sep. 2019 | 11:32

Late Night

Stærke præstationer sikrer underholdningen i komedie, der hjertevarmt går i kødet på emner som diversitet, køn, race og sexchikane.

Serieanmeldelse
08. sep. 2019 | 11:19

The Deuce – sæson 3

Afsluttende sæson af The Wire-skabernes epos om pornoindustrien er et tiltrængt kritisk blik på 80’erne, der nostalgisk hyldes i snart sagt enhver tv-serie.

Serieanmeldelse
07. sep. 2019 | 16:10

Un­be­liev­able

Voldtægtsdrama baseret på virkelige hændelser er en effektiv og rammende krimifortælling om en kvinde, hvis historie ingen tror på.

Serieanmeldelse
07. sep. 2019 | 13:44

DNA

TV 2’s krimisatsning er lækker og luksuriøs, men i de to første afsnit er der meget lidt nyt under forhørslampen.

Serieanmeldelse
05. sep. 2019 | 15:06

Peaky Blinders – sæson 5

Kultfænomenet om en forbryderfamilie i 1920’ernes England er stadig en af vor tids skarpeste tv-serier, hvor Cillian Murphy brillerer med et studie i raseri.

Biografanmeldelse
05. sep. 2019 | 09:46

It del 2

Genbrug og larm er hovedingredienserne, når taberklubben igen skal slås mod den dæmoniske klovn Pennywise.

© Filmmagasinet Ekko