Anmeldelser

1 - 12 ud af 2142
Serieanmeldelse
17. jan. 2019 | 16:28

SMILF – sæson 2

Komedieserien om livet som ung singlemor vinder ved at fokusere på de mindre flatterende sider af tilværelsen.

Biografanmeldelse
16. jan. 2019 | 20:35

Glass

M. Night Shyamalan afslutter sin superheltetrilogi og sætter trumf på med en vild twist, som de tilbageværende fans vil kunne grave længe i.

Biografanmeldelse
16. jan. 2019 | 13:34

Second Act

Stærkt comeback af Jennifer Lopez lægger op til en skarp komedie om anti-establishment, men trækker i land, før den for alvor bliver interessant.

Streaminganmeldelse
15. jan. 2019 | 20:47

Polar

Ikke engang en veloplagt Mads Mikkelsen kan redde Netflix-film, som i konflikt med sig selv vakler mellem drengerøvshumor og seriøst drama.

Biografanmeldelse
14. jan. 2019 | 17:20

Beautiful Boy

Hjerteskærende film med Steve Carell skildrer en fars kamp for at hjælpe sin søn, der er blevet narkoman.

Serieanmeldelse
14. jan. 2019 | 00:35

Success

Mord og korruption er på tapetet, når Oscar-vinderen Danis Tanović viser bagsiden af Kroatiens vækst i drønspændende miniserie.

Streaminganmeldelse
11. jan. 2019 | 11:43

Brexit: The Uncivil War

Benedict Cumberbatch er i hopla i drama, der fortæller den fascinerende historie om Brexit, som har efterladt Storbritannien i kaos.

Biografanmeldelse
10. jan. 2019 | 01:31

The Mule

Budskabet klinger hult i Clint Eastwoods udpenslende og klichétunge narkodrama.

Biografanmeldelse
07. jan. 2019 | 09:24

Før frosten

Jesper Christensen og et eminent filmhåndværk bærer Michael Noers drama om en presset familiefar og et arrangeret ægteskab i 1800-tallet.

Serieanmeldelse
07. jan. 2019 | 09:16

Yes No Maybe – sæson 2

Den fornøjelige satire over Tinder-æraens ekshibitionistiske datingkultur opvejer seriens til tider bedagede kvinderoller.

Serieanmeldelse
07. jan. 2019 | 00:22

Bedrag – sæson 3

Spændingen stiger støt og stædigt i tredje sæson af DR’s Bedrag, der er overmåde aktuel med sit emne om hvidvask med forbindelse til bankverdenen.

Serieanmeldelse
05. jan. 2019 | 18:23

Dog­gysty­le – hele sæsonen

DR3’s ungdomsserie vristede sig undervejs fri af stereotyperne og blev regulært rørende.

© Filmmagasinet Ekko