Anmeldelser

1 - 12 ud af 2235
Biografanmeldelse
25. mar. 2019 | 21:55

Hacker

Man er godt underholdt i dansk ungdomsspændingsfilm, men kan bagefter ikke rigtigt huske hvorfor.

Cph:Dox 2019
25. mar. 2019 | 17:50

The Gift: The Journey of Johnny Cash

Trods et righoldigt arkivmateriale formår indforstået og småkedelig dokumentar ikke at gøre os særligt meget klogere på det musikalske ikon.

Cph:Dox 2019
25. mar. 2019 | 10:38

Forget Me Not

Dansk instruktør skildrer gribende, hvordan gravide kvinder uden for ægteskab i Korea bliver presset til at træffe et umuligt valg.

Serieanmeldelse
25. mar. 2019 | 09:32

What We Do in the Shadows

Serie om et bofællesskab for vampyrer lever fuldt op til spillefilmen med sin urkomiske blanding af galgenhumor, ugudelig absurditet og akavet komik.

Cph:Dox 2019
24. mar. 2019 | 23:49

Western Arabs

Instruktøren Omar Shargawi udforsker i sit magnum opus vredens natur med en intens skildring af sin far og følelsen af ikke at høre til noget sted.

Serieanmeldelse
24. mar. 2019 | 23:05

Gid­sel­tag­nin­gen – sæson 2

Der er fart over feltet og professionelt tilrettelagte actionscener, men mod dumme dialoger kæmper selv guddommelige skuespillere forgæves.

Cph:Dox 2019
24. mar. 2019 | 19:54

Genop­da­gel­sen

En flok skolebørn udvikler fremtidens samfund i pagt med naturen, men Phie Ambos filmprojekt er ikke, hvad det foregiver at være.

Cph:Dox 2019
23. mar. 2019 | 20:12

Three Identical Strangers

Fængslende dokumentar om adskilte trillinger og et hemmeligt eksperiment bliver kun mere fascinerende, jo dybere den graver.

Cph:Dox 2019
23. mar. 2019 | 15:13

Vox Lux

Natalie Portman leverer en medrivende præstation som magnetisk og bidsk popdiva, der som barn overlever et skoleskyderi, men senere jagter samme udødelighed som terroristerne.

Cph:Dox 2019
22. mar. 2019 | 15:58

Romantic Comedy

Med humor og passion bliver romantiske komedier vendt og drejet i essayfilm, så man bliver lidt klogere på deres fascinationskraft.

Cph:Dox 2019
22. mar. 2019 | 14:57

Assholes: A Theory

Det at være et røvhul får en grundig behandling i canadisk dokumentar, der faktisk tilbyder interessante indsigter.

Cph:Dox 2019
22. mar. 2019 | 14:02

The Inventor: Out for Blood in Silicon Valley

Oscar-vinder har lavet en fængslende, men uforløst dokumentar om Silicon Valley-sensationen Elizabeth Holmes, der blev verdensberømt på et luftkastel.

© Filmmagasinet Ekko