Anmeldelser

1 - 12 ud af 2302
Biografanmeldelse
15. maj 2019 | 20:55

The White Crow

Danserne er forrygende, men skuespillet er svagt i autentisk drama om sovjetisk balletlegende under Den Kolde Krig.

Biografanmeldelse
15. maj 2019 | 20:19

En spions be­ken­del­ser

En velspillende Judi Dench og nuancer mellem ven og fjende får den sande historie om bedstemor-spionen til at boble af ungdommelig lyst.

Biografanmeldelse
15. maj 2019 | 20:03

John Wick 3: Pa­ra­bel­lum

Med endnu voldsommere kampscener og en fascinerende mytologi er tredje film i lejemorder-serien et mekka for enhver action-nørd.

Biografanmeldelse
14. maj 2019 | 10:32

Villy og monster­pla­ne­ten

Der mangler ægte drama i fransk børnefilm, som med fantasifulde billeder og nuttede rumvæsner alligevel vil glæde de mindste.

Serieanmeldelse
14. maj 2019 | 09:17

The Rain – sæson 2

Den danske Netflix-serie om dommedag hæver niveauet med sårbare øjeblikke, men er stadig fattig på logik.

Biografanmeldelse
14. maj 2019 | 00:40

Det vilde pæretræ

De eksistentialistiske betragtninger føles indimellem programmatiske, men tyrkiske Nuri Bilge Ceylan har stadig et unikt blik for kløften mellem drømmene og den faktiske realitet.  

Serieanmeldelse
13. maj 2019 | 19:03

Game of Thrones – sæson 8, afsnit 5

Næstsidste afsnit byder på filmiske bedrifter og endegyldige valg, der kridter karakterernes moral overraskende hårdt op.

Biografanmeldelse
10. maj 2019 | 12:26

Sorry to Bother You

Racesatiren er udisciplineret i prægtig farvelade af en debutfilm, der er et festligt bekendtskab fuld af absurd komik.

Biografanmeldelse
09. maj 2019 | 09:04

The Hustle

Genindspilning af 80’er-svindlerkomedie, hvor de mandlige hovedpersoner er udskiftet med kvinder, står i skyggen af forgængeren.

Biografanmeldelse
08. maj 2019 | 23:50

Pokémon Detective Pikachu

Pokémon som vaskeægte detektivhistorie er en tilforladelig metervare, der er sukkerhyper nok for de mindste, nørdet nok for de indviede og uhøjtidelig nok for de andre.

Biografanmeldelse
08. maj 2019 | 18:32

Miss Bala

Catherine Hardwickes karriere startede forrygende med Thirteen og Twilight, men hendes forsøg på at skabe en ny actionhelt falder til jorden med et brag.

Serieanmeldelse
08. maj 2019 | 17:00

Fleabag – sæson 2

Sorthumoristisk serie fortsætter i anden sæson det høje niveau og leger finurligt med hovedpersonens kringlede familieforhold.

© Filmmagasinet Ekko