Anmeldelser

2137 - 2148 ud af 2359
Biografanmeldelse
09. okt. 2013 | 20:00

Turbo

Dreamworks vinder over Disney med morsom racerløbsfilm om en snegl, der kører speedway.

Biografanmeldelse
09. okt. 2013 | 20:00

Perfect Mothers

Filmen om to veninder, der får affærer med hinandens sønner, er utroværdig i spektakulær grad.

Biografanmeldelse
02. okt. 2013 | 20:00

Cykeltur med Molière

To franske skuespillere dyster om deres drømmerolle i en højkulturel komedie tynget af lavkomik.

Biografanmeldelse
02. okt. 2013 | 20:00

Kvinden i buret

Den ventede Jussi Adler-Olsen-film byder på glimrende skuespil, perler for aficionados og en del genremæssige skønhedspletter.

Biografanmeldelse
02. okt. 2013 | 20:00

Antboy

Nicolas Bro og talentet Oscar Dietz er i hopla, men mødet mellem den amerikanske superheltegenre og dansk børnefilm er knap så forrygende en blanding som ventet.

Biografanmeldelse
01. okt. 2013 | 14:56

Sepideh

Filmen om en iransk teenagepiges astronautdrømme vidner om, at Berit Madsen er en dokumentarist med næse for den gode fortælling og hjertet på rette sted.

Biografanmeldelse
26. sep. 2013 | 10:34

Do­ku­men­tar­kon­cert med Scenatet: Niels Rønsholdt

Elleve-mands orkesteret spillede forrygende til Michael Madsens film om komponisten Niels Rønsholdt. Men det var svært at finde sammenhæng mellem lyd og billeder.

Biografanmeldelse
26. sep. 2013 | 09:31

Riddick

Dusørjægere går på jagt efter Vin Diesels hoved i Riddick. Det er dog kun filmen selv, der er hovedløs.

Biografanmeldelse
25. sep. 2013 | 20:00

Fly­ve­ma­ski­ner

Disney tørkoger nye boller på gammel suppe med Flyvemaskiner, der skal sælge mere plastikbras til de utallige børn, der ikke kan få nok af Biler.

Biografanmeldelse
25. sep. 2013 | 20:00

Mor og søn

Guldbjørn-vinder udstiller det rumænske borgerskabs kyniske forhold til magt og penge i historien om en mor, der redder sin morderiske søn.

Biografanmeldelse
25. sep. 2013 | 20:00

Diana

Diana sjosker af sted med sine trætte ugebladsklicheer og løfter sig ikke over kioskbaskerniveau.

Biografanmeldelse
22. sep. 2013 | 21:00

Broen II

Broen II kommer flot fra start, ikke mindst på grund af det aparte og platoniske venskab mellem svenske Saga og danske Martin.

© Filmmagasinet Ekko