Anmeldelser

2137 - 2148 ud af 2270
Biografanmeldelse
01. maj 2013 | 20:00

Side Effects

Steven Soderberghs nye film er en effektiv fortalt genrehybrid, som man aldrig ved, hvor man har.

Biografanmeldelse
01. maj 2013 | 20:00

Anna Karenina

Joe Wrights Tolstoj-filmatisering med en gennemlyst smuk Keira Knightley er langt hen ad vejen mageløs.

Biografanmeldelse
24. apr. 2013 | 23:48

Iron Man 3

Med Shane Black i instruktørstolen får Robert Downey Jr.’s jernmand en velgørende vitaminindsprøjtning og kamp til stregen af to sjældent veloplagte superskurke.

Biografanmeldelse
24. apr. 2013 | 20:37

Efter re­vo­lu­tio­nen

Oliver Assayas tegner et detaljerigt og momentvist morsomt portræt af 70'ernes dogmatik og politisk gejst.

Biografanmeldelse
24. apr. 2013 | 20:00

Silver Linings Playbook

De klassiske screwball-komedier er forbilledet for David O. Russells Oscar-nominerede film, der er fuld af skæve og skøre familier.

CPH PIX
19. apr. 2013 | 14:48

Diego Star

Stærke skuespilpræstationer i socialrealistisk film om en aldrende, afrikansk sømand. Vises på Cph Pix 19. og 23. april.

CPH PIX
17. apr. 2013 | 23:49

The Plague

En uudholdelig hedebølge danner rammen for en fin fiktiv skildring af fem virkelige personer. Premiere på Cph Pix torsdag.

CPH PIX
17. apr. 2013 | 23:06

Harmony Lessons

Foruroligende film fra Kasakhstan om en trettenårig dreng, der er en tikkende bombe i et gennemvoldeligt samfund. Premiere på Cph Pix torsdag.

Biografanmeldelse
17. apr. 2013 | 22:43

Scary Movie 5

Den værste Scary Movie til dato sætter en ny bundstandard for, hvilke film Hollywood finder værdige til at fodre biografgængere med anno 2013.

Biografanmeldelse
17. apr. 2013 | 20:00

Nordvest

Uden ironi og catchy replikker har Michael Noer skabt sin generations Pusher.

Biografanmeldelse
17. apr. 2013 | 16:50

Dans for mig

Danske Katrine Philp har begået en medrivende dansedokumentar om en russisk teenagedansers liv og længsler i et dansk forstadskvarter.

CPH PIX
15. apr. 2013 | 22:42

Ombline

Den hidsige Ombline får sit første barn bag tremmer i fransk fængselsfilm, der er i familie med danske R. Premiere tirsdag på Cph Pix.

© Filmmagasinet Ekko