Anmeldelser

2161 - 2172 ud af 2359
Biografanmeldelse
04. sep. 2013 | 20:00

Den store skønhed

Paolo Sorrentinos nye film blev hyldet af kritikerne på Cannes – men Lars Bukdahl vil ikke se giraffen, og han vil slet ikke se den forsvinde!

Biografanmeldelse
04. sep. 2013 | 20:00

Pain & Gain

Pain & Gain er det tætteste, man kommer på en personlig film fra Michael Bay. Og filmen afslører en personlighed, der mest af alt er grim, sadistisk og kynisk!

Biografanmeldelse
28. aug. 2013 | 23:07

Kick-Ass 2

Kreative oversættelser i underteksterne – fra grenguffer til bæbøf – er noget af det bedste ved opfølgeren til den veloplagte superhelte-satire Kick-Ass.

Biografanmeldelse
28. aug. 2013 | 20:00

Spies & Glistrup

Spies & Glistrup er en elegant debut i mainstream-genren for Christoffer Boe, der næppe har overrasket for sidste gang.

Biografanmeldelse
27. aug. 2013 | 16:30

Samsara

Fantastisk billedbombardement om klodens tilstand er en af årets store filmoplevelser. Se den over hele landet torsdag – og i udvalgte biografer derefter.

Biografanmeldelse
21. aug. 2013 | 23:59

Meteora

Religiøst drama om lyst, begær og kærlighed bliver forløst i Tarkovskijs symbolladede ånd og i ikonisk, græsk-ortodoks animation.

Biografanmeldelse
21. aug. 2013 | 23:56

Paranoia

Gary Oldman og Harrison Ford kommer alt for sjældent i clinch i ubehjælpsom thriller.

Biografanmeldelse
21. aug. 2013 | 23:45

The Mortal In­stru­ments

Første filmatisering af populær fantasy-serie har ikke format til at blive den nye Twilight.

Biografanmeldelse
21. aug. 2013 | 20:07

Before Midnight

Som enhver stor kærlighedsaffære bliver historien om Jesse og Celine bare mere og mere interessant og kompliceret med tiden. Before Midnight er en smuk kulmination på en historisk trilogi.

Biografanmeldelse
21. aug. 2013 | 20:05

The Heat

Klassisk buddy cop-genre får renæssance med østrogen-twist og Sandra Bullock og Melissa McCarthy på slap line.

Biografanmeldelse
14. aug. 2013 | 20:00

Sight­seers

Man bliver afhængig af hygsomme grotesker omhandlende gotisk friluftsliv, skriver Lars Bukdahl om Ben Wheatleys seriemorderkomedie, der får premiere i Cinemateket.

Biografanmeldelse
14. aug. 2013 | 20:00

Elysium

Manden bag District 9 leverer endnu en veldrejet science fiction-film, der er mere mainstream end gennembruddet, men stadig fuld af social indignation.

© Filmmagasinet Ekko